“Η Αγγελική Νικολούλη μου χρωστάει τη ζωή της”
14:18 - 28/02/2020
Η αποκάλυψη που έκανε ο Θάνος Καλλίρης για την Αγγελική Νικολούλη δεν έχει προηγούμενο. Μιλώντας στην εκπομπή Μεσημέρι με τον […]
The post “Η Αγγελική Νικολούλη μου χρωστάει τη ζωή της” appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Απίστευτη αποκάλυψη Έλληνα τραγουδιστή: «Η Αγγελική Νικολούλη μου χρωστάει τη ζωή της...» (Pics-Vid)
Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα: Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε γνωστός Έλληνας τραγουδιστής στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.
Διαβάστε το στο NewsBomb«Η Αγγελική Νικολούλη μου χρωστάει τη ζωή της»
Στην αποκάλυψη ενός άγνωστου περιστατικού από το παρελθόν που παραλίγο να κοστίσει τη ζωή στην Αγγελική Νικολούλη, προχώρησε ο...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΘάνος Καλλίρης: «Η Αγγελική Νικολούλη μου χρωστάει τη ζωή της»
Ο Θάνος Καλλίρης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα και μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε πως έχει σώσει τη ζωή της δημοσιογράφου,...
Διαβάστε το στο govastileto.gr"Η Αγγελική Νικολούλη μου χρωστάει τη ζωή της" (VIDEO)
Η αποκάλυψη που έκανε ο Θάνος Καλλίρης για την Αγγελική Νικολούλη δεν έχει προηγούμενο.
Μιλώντας στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» και τον Αρτ, ο γνωστός τραγουδιστής εξομολογήθηκε πως έσωσε την δημοσιογράφο από βέβαιο θάνατο.
Συγκεκριμένα, ο Θάνος Καλλίρης δήλωσε: “Η Αγγελική Νικολούλη μου χρωστάει τη ζωή της. Τη δεκαετία του ’90, καλεσμένοι στο Μπράβο Ρούλα που γίνεται στην Ζάκυνθο, πάμε στο Ναυάγιο με ένα καραβάκι. Πέφτουμε μέσα στην θάλασσα και ξαφνικά -δεν θυμάμαι αν την έπιασε κράμπα- αρχίζει να πνίγεται και να φωνάζει βοήθεια. Πήγα και την έσωσα.
Δεν της έδωσα το φιλί της ζωής, δεν φορούσε σιδεράκια τότε, τα έβαλε μετά. Δεν ξέρω αν το έχει ξεχάσει η ίδια, αλλά κάπου στο 199
Διαβάστε το στο thestival.grΓιατί η Αγγελική Νικολούλη «χρωστά τη ζωή της» στον Θάνο Καλλίρη; (ΒΙΝΤΕΟ)
Ο Θάνος Καλλίρης προχώρησε στην αποκάλυψη ότι στο παρελθόν έσωσε από πνιγμό την Αγγελική Νικολούλη κατά τη διάρκεια ενός επαγγελματικού ταξιδιού στην Ζάκυνθο και στο φημισμένο Ναυάγιο.
The post Γιατί η Αγγελική Νικολούλη «χρωστά τη ζωή της» στον Θάνο Καλλίρη; (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.gr