Τα πλούσια σε φλαβονοειδή τρόφιμα και ποτά μειώνουν τον κίνδυνο άνοιας [μελέτη]

23:30 - 18/09/2024

Η κατανάλωση περισσότερων τροφίμων και ποτών πλούσιων σε φλαβονοειδή, όπως τα μούρα, το τσάι και το κόκκινο κρασί, μπορεί να μειώνει τον κίνδυνο για άνοια κατά 28%, σύμφωνα με μελέτη. The post Τα πλούσια σε φλαβονοειδή τρόφιμα και ποτά μειώνουν τον κίνδυνο άνοιας [μελέτη] appeared first on Iatropedia.

Διαβάστε Περισσότερα στο iatropedia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ iatropedia.gr

Υπουργείο Υγείας: Έρχεται επέκταση του κωδικού ασφαλείας OTP σε όλες τις υπηρεσίες Υγείας

Τι λένε τα νέα επιστημονικά δεδομένα για τη μείωση της βλάβης από το κάπνισμα

Γεωργιάδης: Θα ελεγχθούν αναδρομικά οι γιατροί που συνταγογραφούν στον ΕΟΠΥΥ την τελευταία πενταετία

Άνοια: Αδιάγνωστο το 75% των περιστατικών παγκοσμίως – Οι 14 παράγοντες κινδύνου

Καραμανδάνειο: Σε λειτουργία ο νέος μαγνητικός τομογράφος στο νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας

«Δικαιώματα ασθενών και σπάνιες παθήσεις στην ΕΕ»: Ημερίδα από τον ΕΟΠΥΥ και το Υπουργείο Υγείας Κύπρου