Χριστίνα Παππά για την νέα επίθεση που δέχτηκε στη Μύκονο – «Δεν ξέρω για ποιον λόγο συμβαίνουν σε μένα όλα αυτά»

23:21 - 18/09/2024

Η Χριστίνα Παππά έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Buongiorno» και εξομολογήθηκε πόσο θείο δώρο είναι για εκείνη η εγγονή της, ενώ αναφέρθηκε και στην επίθεση που δέχτηκε για μια θέση πάρκινγκ στη Γλυφάδα, όταν οδηγός μετά από έντονη διαφωνία της έκλεισε το αυτοκίνητο, ενώ βγήκε από το δικό του όχημα και τη χτύπησε. Αρχικά, η Χριστίνα […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χριστίνα Παππά: Η άγνωστη επίθεση που δέχτηκε στη Μύκονο – «Δεν ξέρω για ποιον λόγο όλα αυτά συμβαίνουν σε μένα»

Η Χριστίνα Παππά παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Buongiorno. Η ηθοποιός και επιχειρηματίας εξομολογήθηκε πόσο θείο δώρο To άρθρο Χριστίνα Παππά: Η άγνωστη επίθεση που δέχτηκε στη Μύκονο – «Δεν ξέρω για ποιον λόγο όλα αυτά συμβαίνουν σε μένα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Χρήστος Μάστορας: Tο ρομαντικό βίντεο που ανέβασε με τη σύντροφό του Γαρυφαλλιά Καληφώνη για το νέο τραγούδι του «Γυρισμός»

Φωτεινή Πετρογιάννη: Η τρυφερή αγκαλιά και το φιλί στο σύντροφό της Μιχάλη Ρουμπή, λίγο πριν υποδεχτούν το πρώτο τους παιδί

5 αλλαγές στον τρόπο ζωής που μπορούν να μειώσουν τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του μαστού

Ευαγγελία Συριοπούλου – Στράτος Πατσατζής: Ο μεγάλος γιος τους, Νίκος έγινε 3 ετών – Η εντυπωσιακή τούρτα και η οικογενειακή φωτογραφία

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Οι τρυφερές τους στιγμές στο Μαϊάμι μαζί με τον γιο τους, Πάρη

4 βήματα για να αντιμετωπίσουμε το ghosting