Στηρίζει τον Μάρκο Σεφερλή ο Σταύρος Νικολαΐδης – «Η ιστορία με το non binary είναι από μόνη της αστεία – Έχει παραγίνει το θέμα»

23:21 - 18/09/2024

Ο Σταύρος Νικολαΐδης στάθηκε στο πλευρό του Μάρκου Σεφερλή, ο οποίος το τελευταίο διάστημα δέχεται κριτική για το σκετς από την παράσταση του στο Δελφινάριο, κατά το οποίο σατιρίζει το non binary καλλιτέχνη Nemo. Ο ηθοποιός μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Buongiorno πως η σάτιρα δεν μπορεί να υπάρξει αν αρχίζουν να μπαίνουν φίλτρα λογοκρισίας. Μάλιστα, υποστηρίζει πως η πολιτική ορθότητα έχει υπερβεί τα όρια. Αναλυτικά όσα δήλωσε «Έχω συνεργαστεί με τον Μάρκο Σεφερλή και θα ξανασυνεργαστώ. Θεωρώ ότι αυτή η ιστορία με το non binary είναι αστεία από μόνη της. Ενώ γεννιέμαι αγόρι και ξαφνικά κάνω την επανάστασή μου και δεν ξέρω τι είμαι, γεννήθηκα γάτα αλλά στα 18 μου μπορεί να είμαι και σ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Λύγισε ο Αλέξανδρος Παπανδρέου για τη Βέφα Αλεξιάδου: «Θα πάει να βρει την Αλεξία και την Άντζελα»

Έκτορας Μποτρίνι: «Η Βέφα ήταν μια περσόνα που βοήθησε την ελληνίδα νοικοκυρά να ξαναμπεί στην κουζίνα»

Ναυάγιο στη Σάμο με οκτώ νεκρούς μετανάστες

Toν μισό ΚΟΚ παραβίασε 32χρονος στη Θεσσαλονίκη – Επεισοδιακή καταδίωξη στο κέντρο της πόλης

Η οικογένεια που αγαπάει τις φάρσες που λερώνουν

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχάρη τηλεφωνικά τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτη Φάμελλο