Δημήτρης Σκουλός: Εγώ και η γυναίκα μου είμαστε της σχολής «είμαστε εδώ και το παλεύουμε»
22:28 - 18/09/2024
Ο Δημήτρης Σκουλός παραχώρησε σήμερα (18.09.2024) συνέντευξη στο Buongiorno και στην Χριστίνα Βουδούρη και μίλησε για τη διαχείριση των προβλημάτων με τη σύζυγό του και την τηλεοπτική του αποχή. Ειδικότερα, ο Δημήτρης Σκουλός δήλωσε χαρακτηριστικά πως «δύσκολα διατηρείται ο έρωτας μετά από πολλά χρόνια σχέσης. Το μυστικό είναι να αγαπάει ο ένας τον άλλο και ... Περισσότερα
To άρθρο Δημήτρης Σκουλός: Εγώ και η γυναίκα μου είμαστε της σχολής «είμαστε εδώ και το παλεύουμε» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δημήτρης Σκουλός: Εγώ και η γυναίκα μου είμαστε της σχολής «είμαστε εδώ και το παλεύουμε»
Ο Δημήτρης Σκουλός παραχώρησε σήμερα (18.09.2024) συνέντευξη στο Buongiorno και στην Χριστίνα Βουδούρη και μίλησε για τη διαχείριση των προβλημάτων με τη σύζυγό του και την τηλεοπτική του αποχή.
Ο Δημήτρης Σκουλός παραχώρησε σήμερα (18.09.2024) συνέντευξη στο Buongiorno και στην Χριστίνα Βουδούρη και μίλησε για τη διαχείριση των προβλημάτων με τη σύζυγό του και την τηλεοπτική του αποχή. Ειδικότερα, ο Δημήτρης Σκουλός δήλωσε χαρακτηριστικά πως «δύσκολα διατηρείται ο έρωτας μετά από πολλά χρόνια σχέσης. Το μυστικό είναι να αγαπάει ο ένας τον άλλο και […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr