Χριστίνα Παππά: Ήμουν με τη μητέρα μου, ήρθε και μου είπε “μωρή” και άλλες άσχημες λέξεις

21:19 - 18/09/2024

“Δεν ξέρω για ποιο λόγο γίνονται όλα σε μένα” επισημαίνει η Χριστίνα Παππά. Για τα περιστατικά βίας που αντιμετώπισε στον δρόμο, τόσο στην Αθήνα όσο και στη Μύκονο, μίλησε η Χριστίνα Παππά το πρωινό της Τετάρτης στην στην κάμερα της εκπομπής Buongiorno και τη δημοσιογράφο Ράνια Θεοδωρακοπούλου στο MEGA.  “Δεν είχα καμία θέση πάρκινγκ. Να ξεκαθαρίσω ... Περισσότερα To άρθρο Χριστίνα Παππά: Ήμουν με τη μητέρα μου, ήρθε και μου είπε “μωρή” και άλλες άσχημες λέξεις δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Έχει αλλάξει η εικόνα στα γήπεδα, μας ρωτούσε η UEFA πως τα καταφέραμε»

Κυριάκος Μητσοτάκης: Το brain drain σε μεγάλο βαθμό έχει αναστραφεί – Γυρίζουν γιατί υπάρχουν δουλειές

COSMOTE TV: Το φινάλε του «Yellowstone», το all-star δράμα «Landman» και το «The Agency» με Ρίτσαρντ Γκιρ και Μάικλ Φασμπέντερ

MotoGP: Η στιγμή της πτώσης του Μπανιάια που ίσως του στερήσει τον τίτλο

Ταυτοποιήθηκε ο 36χρονος νεκρός στη «γιάφκα» των Αμπελοκήπων - Είχε συλληφθεί στη Γερμανία για επεισόδια

Το ελληνικό νησί που «έκοψε» τα πρώτα νομίσματα στην Ευρώπη και η άγνωστη ιστορία του