Η Κατερίνα Νοτοπούλου για Στέφανο Κασσελάκη: Είναι θρασύδειλος, δεν τον φοβάμαι
20:37 - 18/09/2024
Με σκληρή γλώσσα μίλησε για τον Στέφανο Κασσελάκη η Κατερίνα Νοτοπούλου. Η βουλευτής Θεσσαλονίκης χαρακτήρισε, ανάμεσα σε άλλα, «θρασύδειλο» τον έκπτωτο πρόεδρο του κόμματος. Μιλώντας στο OPEN, η Κατερίνα Νοτοπούλου επέμενε στις καταγγελίες της κατά του Στέφανου Κασσελάκη περί πολιτικού εκφοβισμού, δίνοντας μάλιστα νέες λεπτομέρειες, ενώ επανέλαβε πως υπάρχουν ντοκουμέντα που αποδεικνύουν το πολιτικό μπούλινγκ ... Περισσότερα
To άρθρο Η Κατερίνα Νοτοπούλου για Στέφανο Κασσελάκη: Είναι θρασύδειλος, δεν τον φοβάμαι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατερίνα Νοτοπούλου για Κασσελάκη: «Μου έστειλε SMS στον «αέρα» για να τον εκθειάσω»
«Εγώ κατήγγειλα αυταρχικές συμπεριφορές πολιτικού εκφοβισμού από τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ προς εμένα και άλλα στελέχη» είπε η Κατερίνα Νοτοπούλου
Διαβάστε το στο in.grΗ Κατερίνα Νοτοπούλου απαντά για τα μηνύματα από τον Στέφανο Κασσελάκη: «Μου έκανε bullying»
Μιλώντας στο OPEN, η Κατερίνα Νοτοπούλου επέμενε στις καταγγελίες της κατά του Στέφανου Κασσελάκη περί πολιτικού εκφοβισμού, δίνοντας μάλιστα νέες […]
The post Η Κατερίνα Νοτοπούλου απαντά για τα μηνύματα από τον Στέφανο Κασσελάκη: «Μου έκανε bullying» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.gr