Η Νοτοπούλου αποκάλυψε sms Κασσελάκη: Έδινα συνέντευξη και μου έστελνε μηνύματα να τον εκθειάζω - Είναι θρασύδειλος

20:37 - 18/09/2024

Επανέλαβε πως υπάρχουν ντοκουμέντα που τεκμαίρονται το πολιτικό μπούλινγκ εναντίον της

Διαβάστε Περισσότερα στο Παραπολιτικά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νοτοπούλου για Κασσελάκη: «Ήμουν σε συνέντευξη και μου ζητούσε να τον εκθειάσω, δεν τον φοβάμαι, ούτε τότε τον φοβήθηκα» (vid)

Καταδίκασε ανοιχτά την πολιτική του πρώην προέδρου, λέγοντας ότι «o Κασσελάκης επιχείρησε να κάνει το ΣΥΡΙΖΑ παρακολούθημα του Μητσοτάκη».

Διαβάστε το στο Gazzetta

Νοτοπούλου για Κασσελάκη: «Έδινα συνέντευξη και μου έστελνε μηνύματα να τον εκθειάζω»

Νέες αιχμές κατά του Στέφανου Κασσελάκη για πολιτικό εκφοβισμό άφησε Κατερίνα Νοτοπούλου, σε συνέντευξη που παραχώρησε το βράδυ της Τετάρτης στο Open.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Παραπολιτικά

Έγκλημα στην Εύβοια: Στον ανακριτή ο γαμπρός του 66χρονου - Προφυλακιστέα τα δύο παιδιά για τη δολοφονία του πατέρα τους (Εικόνες)

Διαβάστε στην Απογευματινή: Οι στόχοι και οι προτεραιότητες της κυβέρνησης - Μπλε φάκελοι - manual για το 2025

Η Μαρία Αντωνά έπεσε θύμα κλοπής: "Μου πήραν ένα αρκετά μεγάλο χρηματικό ποσό"

ΕΚΠΑ: Η παραπληροφόρηση "καμπανάκι" για την αντικειμενικότητα της ενημέρωσης για τα Πανεπιστήμια - Η πραγματικότητα για τα Rankings της Έκθεσης της ΕΘΑΑΕ

Γιώργος Αυτιάς στα Παραπολιτικά 90,1: Πετύχαμε να χρηματοδοτούνται τα ευρωπαϊκά και τα ελληνικά σύνορα με 4,7 δισ. για υλικοτεχνικές δαπάνες

Οι ευχές Πολάκη, το Κίνημα Δημοκρατίας του Κασσελάκη και το ΚΙΔΗΣΟ, ο Τάιλερ και τα έρμα τα νιάτα του ΠΑΣΟΚ