Σφυροκόπημα Νοτοπούλου: Θρασύδειλος ο Στέφανος Κασσελάκης - Δεν τον φοβάμαι - Μου ζητούσε να τον εκθειάζω

20:19 - 18/09/2024

Επανέλαβε πως υπάρχουν ντοκουμέντα που τεκμαίρουν το πολιτικό μπούλινγκ εναντίον της

Διαβάστε Περισσότερα στο Παραπολιτικά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Νοτοπούλου αποκάλυψε sms του Κασσελάκη: "Έδινα συνέντευξη και μου ζητούσε να πω πράγματα που τον εκθειάζουν"

H Νοτοπούλου αποκάλυψε και τι απάντησε στο sms Κασσελάκη - Κάλεσε τον Στέφανο Κασσελάκη να σταματήσει να κρύβεται και έκανε λόγο για θρασύδειλους.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Η Νοτοπούλου αποκάλυψε sms του Κασσελάκη: “Έδινα συνέντευξη και μου ζητούσε να πω πράγματα που τον εκθειάζουν”

Η Κατερίνα Νοτοπούλου, μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, δίνοντας έμφαση στη συμπεριφορά που ασκεί στο πρόσωπό της ο “έκπτωτος” πρόεδρος, Στέφανος Κασσελάκης. Η ίδια καταδίκασε ανοιχτά την πολιτική του πρώην προέδρου, λέγοντας ότι “o Κασσελάκης επιχείρησε να κάνει το ΣΥΡΙΖΑ παρακολούθημα του Μητσοτάκη”, ενώ αποκάλυψε και το περιεχόμενο των μηνυμάτων που κατήγγειλε ότι […]

Διαβάστε το στο mononews.gr

Η Κατερίνα Νοτοπούλου αποκάλυψε SMS του Στέφανου Κασσελάκη: Ήμουν σε συνέντευξη και μου ζητούσε να τον εκθειάσω

Με σκληρή γλώσσα μίλησε για τον Στέφανο Κασσελάκη η Κατερίνα Νοτοπούλου. Η βουλευτής Θεσσαλονίκης χαρακτήρισε, ανάμεσα σε άλλα, «θρασύδειλο» τον έκπτωτο πρόεδρο του κόμματος. Μιλώντας στο OPEN, η Κατερίνα Νοτοπούλου επέμενε στις καταγγελίες της κατά του Στέφανου Κασσελάκη περί πολιτικού εκφοβισμού, δίνοντας μάλιστα νέες λεπτομέρειες, ενώ επανέλαβε πως υπάρχουν ντοκουμέντα που αποδεικνύουν το πολιτικό μπούλινγκ εναντίον της. «Εγώ κατήγγειλα αυταρχικές συμπεριφορές πολιτικού εκφοβισμού από τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ προς εμένα και άλλα στελέχη. Υπάρχουν και ντοκουμέντα. Ο κ. Κασσελάκης αν θέλει μπορεί να το διαψεύσει αλλά γνωρίζει ότι είναι απολύτως αληθή τα όσα του έχω καταλογίσει. Δεν σ

Διαβάστε το στο lamianow.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Παραπολιτικά

Μακελειό στο Μαγδεμβούργο: Οι "σκοτεινές" αναρτήσεις του Σαουδάραβα ψυχιάτρου και οι προειδοποιήσεις από τις αρχές της αραβικής χώρας

Bild: Αίτηση διαζυγίου κατέθεσε η Άσμα Άσαντ - Η διπλή υπηκοότητα και η επιθυμία να γυρίσει στο Λονδίνο

Τζον Κατσιµατίδης στα Παραπολιτικά: "Θετική επιλογή για την Ελλάδα η Κίµπερλι Γκιλφόιλ, δραστήρια και µε ισχυρή προσωπικότητα"

Νίκος Βέρτης: "Καβάλησα το καλάμι, το χρήμα σου δίνει πέντε ευκολίες αλλά και 1000 δυσκολίες"

Αλλάζει η εικόνα των σταθμών του Μετρό της Αθήνας - Πρόγραμμα ανακαίνισης του δικτύου

Alumil: "Ντύνει" οικιστικό project 2.500 πολυτελών μονοκατοικιών στη Βαγδάτη