Έλενα Τσαγκρινού: Έσπασαν” τα νερά όταν πήγα για περπάτημα 36 εβδομάδων - "Δεν το πίστευα όταν κράταγα το μωρό μου"
17:19 - 18/09/2024
Την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση μετά τη γέννηση του γιου της έκανε η Έλενα Τσαγκρινού το πρωί της Τετάρτης 18/9 στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, «Happy Day»
Διαβάστε Περισσότερα στο Παραπολιτικά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Έλενα Τσαγκρινού: «Έσπασαν» τα νερά όταν πήγα για περπάτημα 36 εβδομάδων»
Την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση πραγματοποίησε η Έλενα Τσαγκρινού στο Happy Day, μετά τη γέννηση του γιου της. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για την εγκυμοσύνη της και όσα συνέβησαν στον τοκετό.
Την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση πραγματοποίησε η Έλενα Τσαγκρινού στο Happy Day, μετά τη γέννηση του γιου της. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για την εγκυμοσύνη της και όσα συνέβησαν στον τοκετό. «Γέννησα αρχές Αυγούστου. Περπάτησα πολύ και έσπασαν τα νερά, ήμουν 36 εβδομάδων. Δε το πίστευα. Ο γιατρός μου είχε πει να μην περπατήσω γιατί […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΈλενα Τσαγκρινού: «Έσπασαν» τα νερά όταν πήγα για περπάτημα 36 εβδομάδων»
Την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση πραγματοποίησε η Έλενα Τσαγκρινού στο Happy Day, μετά τη γέννηση του γιου της. Η γνωστή […]
The post Έλενα Τσαγκρινού: «Έσπασαν» τα νερά όταν πήγα για περπάτημα 36 εβδομάδων» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΈλενα Τσαγκρινού: «”Έσπασαν” τα νερά όταν πήγα για περπάτημα 36 εβδομάδων – Δεν το πίστευα όταν κράταγα το μωρό μου»
Την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση μετά τη γέννηση του γιου της έκανε η Έλενα Τσαγκρινού το
To άρθρο Έλενα Τσαγκρινού: «”Έσπασαν” τα νερά όταν πήγα για περπάτημα 36 εβδομάδων – Δεν το πίστευα όταν κράταγα το μωρό μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr