Μάγδα Φύσσα: Μακάρι να ήμουν εγώ εκεί και να έτρωγα το μαχαίρι

17:10 - 18/09/2024

Μεγάλη αντοφασιστική συναυλία πραγματοποιήθηκε χθες (17.09.2024) στα Λιπάσματα στο Κερατσίνι, στη μνήμη του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα και η μητέρα του, Μάγδα Φύσσα έδωσε το «παρών». Ο Παύλος Φύσσας δολοφονήθηκε σαν σήμερα πριν από 11 χρόνια από τον χρυσαυγίτη, Γιώργο Ρουπακιά στο Κερατσίνι και με αφορμή τα 11 χρόνια από τη «μαύρη» επέτειο, η μητέρα του ... Περισσότερα To άρθρο Μάγδα Φύσσα: Μακάρι να ήμουν εγώ εκεί και να έτρωγα το μαχαίρι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παύλος Φύσσας: Συγκίνησε η μητέρα του, Μάγδα - "Μακάρι να ήμουν εγώ εκεί και να έτρωγα το μαχαίρι"

"Δεν το χωράει ανθρώπινος νους ότι έφυγες εκείνο το απόγευμα και ότι δεν θα σε ξανάβλεπα και δεν θα ξανάκουγα τη φωνή σου", είπε η Μάγδα Φύσσα, σαν να απευθύνεται στον γιο της

Διαβάστε το στο thetoc.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση της Ειρήνης Μουρτζούκου: Το τρίτο σύμφωνο συμβίωσης με Πακιστανό - Όσα αποκάλυψε ο σύζυγος της αδερφής της

Το «πυρηνικό μήνυμα» του Πούτιν στην Δύση με τον πύραυλο Oreshkin και ο απρόβλεπτος παράγοντας Ντόναλντ Τραμπ

Ο Χαβιέρ Μασεράνο νέος προπονητής στην Ίντερ Μαϊάμι του Λιονέλ Μέσι

Δεν θα ξανακάνει δηλώσεις η Ειρήνη Μουρτζούκου δηλώνει η δικηγόρος της - Ελεύθερη έως τις 28 Νοεμβρίου

Το «ατύχημα» της Έβελυν Καζαντζόγλου με τον Σάκη Ρουβά στο MadWalk 2023

Η Έλενα Ακρίτα στηρίζει Σωκράτη Φάμελλο για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – «Ας κρίνει η ιστορία όσους αποχώρησαν»