Κατερίνα Καινούργιου για Δανάη Παππά και Λάμπρο Λάζαρη: "Στεναχωριέμαι με αυτά που ακούω, ήμουν σίγουρη ότι θα παντρευτούν"

13:46 - 18/09/2024

H Κατερίνα Καινούργιου διατηρεί φιλική σχέση με το ζευγάρι. «Eίναι και οι δυο εξαιρετικά πλάσματα, αυτοδημιούργητα. Τα παιδιά αυτά ξεκίνησαν με πάρα πολλή αγάπη μαζί» - Δείτε το βίντεο

Διαβάστε Περισσότερα στο Παραπολιτικά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Καινούργιου για Δανάη Παππά – Λάμπρο Λάζαρη: «Στεναχωριέμαι με αυτά που ακούω, ήμουν σίγουρη ότι θα παντρευτούν»

Τη δική της άποψη για τον χωρισμό της Δανάης Παππά και του Λάμπρου Λάζαρη με τους To άρθρο Κατερίνα Καινούργιου για Δανάη Παππά – Λάμπρο Λάζαρη: «Στεναχωριέμαι με αυτά που ακούω, ήμουν σίγουρη ότι θα παντρευτούν» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Παραπολιτικά

Basket League: Ο ΝτεΤζούλιους οδηγεί εκ του ασφαλούς τον Άρη - Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για την Καρδίτσα

ΣΥΡΙΖΑ: Όλες οι διαδικασίες κινούνται στο πλαίσια του καταστατικού και των αποφάσεων της Κεντρικής Επιτροπής

Ρέθυμνο: Νεκρός 33χρονος Γερμανός τουρίστας μέσα σε σάουνα βίλας, διέμενε μαζί με άλλα 10 άτομα - Οι πρώτες εκτιμήσεις

Ολυμπιακός - Πανσερραϊκός 2-1: Ο Βέλντε ξύπνησε, ο Ελ Κααμπί... δεν κοιμάται ποτέ

Έκρηξη στους Αμπελόκηπους: Ποινικές διώξεις για 4 κακουργήματα και 2 πλημμελήματα στον 31χρονο και στις δύο γυναίκες

Τροχαίο στον Κηφισό: Παρανάλωμα του πυρός έγινε αυτοκίνητο στο ύψος της Πέτρου Ράλλη - Μεγάλη κυκλοφοριακή συμφόρηση, ουρές οχημάτων