Παπαθανάσης: Έρχεται το Gigabit Voucher για γρήγορο Internet σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις – Ποιους αφορά
13:19 - 18/09/2024
Στο πρόγραμμα 'Gigabit Voucher', το 'Σπίτι μου 2' και άλλα προγράμματα που προωθεί η κυβέρνηση για την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών αναφέρθηκε ο Νίκος Παπαθανάσης
Διαβάστε Περισσότερα στο Παραπολιτικά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ν. Παπαθανάσης: Έρχεται το Gigabit Voucher για γρήγορο Internet σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις – Ποιους αφορά
Για το πρόγραμμα «Gigabit Voucher», το «Σπίτι μου 2» και άλλα προγράμματα που προωθεί η κυβέρνηση για την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών μίλησε στην εκπομπή του ΕΡΤNews «NewsRoom» o αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Νίκος Παπαθανάσης. Για το «Σπίτι μου 2» ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών ανέφερε: «Είναι τελείως διαφορετικό, με διευρυμένα εισοδηματικά κριτήρια […]
Διαβάστε το στο thecaller.grGigabit Voucher: Πώς θα λάβετε 200 ευρώ για γρήγορο Internet σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις
Ξεκινάει η επιδότηση για ευρυζωνικές συνδέσεις μέσω της νέας πλατφόρμας του Gigabit Voucher, που μοιράζει εκπτωτικά κουπόνια 200 ευρώ
Διαβάστε το στο sinidisi.grΝ. Παπαθανάσης: «Gigabit Voucher για γρήγορο Internet σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις, τα πλεονεκτήματα από το “Σπίτι μου 2″»
Για όλα τα προγράμματα και τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης που στόχο έχουν τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών μίλησε στο ertnews o αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Νίκος Παπαθανάσης. Όσον αφορά το πρόγραμμα «Σπίτι μου 2» ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών ανέφερε: «Είναι τελείως διαφορετικό, με διευρυμένα εισοδηματικά κριτήρια και μάλιστα για σπίτια που έχουν […]
The post Ν. Παπαθανάσης: «Gigabit Voucher για γρήγορο Internet σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις, τα πλεονεκτήματα από το “Σπίτι μου 2″» appeared first on Mikrometoxos.gr.
Διαβάστε το στο mikrometoxos.gr