Πέτρος Κωστόπουλος: "Έχω κάνει πολλές δουλειές, έχω κάνει κατεδαφίσεις, γκαρσόνι, οπότε γιατί να μην κάνω τηλεόραση;"

09:37 - 18/09/2024

«Μια χαρά, όλες οι δουλειές καλές είναι. Η Ελένη Μενεγάκη μου λείπει επειδή δεν τη βλέπω», δήλωσε ο Πέτρος Κωστόπουλος - Δείτε το βίντεο με όλα όσα είπε

Διαβάστε Περισσότερα στο Παραπολιτικά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πέτρος Κωστόπουλος: «Έχω κάνει πολλές δουλειές, κατεδαφίσεις, γκαρσόνι, οπότε γιατί να μην κάνω τηλεόραση;»

Με αφορμή τη ραδιοφωνική εκπομπή που ξεκίνησε, ο Πέτρος Κωστόπουλος απάντησε στο Πρωινό ΣουΣου και στον Σαράντη Μαριετή για το […] The post Πέτρος Κωστόπουλος: «Έχω κάνει πολλές δουλειές, κατεδαφίσεις, γκαρσόνι, οπότε γιατί να μην κάνω τηλεόραση;» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Πέτρος Κωστόπουλος: «Έχω κάνει πολλές δουλειές, έχω κάνει κατεδαφίσεις, γκαρσόνι, οπότε γιατί να μην κάνω τηλεόραση;»

Ο Πέτρος Κωστόπουλος ξεκίνησε ραδιοφωνική εκπομπή και μίλησε για το νέο επαγγελματικό του βήμα σε δηλώσεις To άρθρο Πέτρος Κωστόπουλος: «Έχω κάνει πολλές δουλειές, έχω κάνει κατεδαφίσεις, γκαρσόνι, οπότε γιατί να μην κάνω τηλεόραση;» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Παραπολιτικά

Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα: Δεν... μασάει η Αταλάντα, επέστρεψε στις νίκες η Ντόρτμουντ

Σπορ: Θρίαμβος του Φοίνικα στη Volley League, πέρασε πρώτος ο Παναθηναϊκός

ΗΠΑ: "Ο Ίλον Μασκ πρόεδρος;" "Δεν γίνεται γιατί δεν γεννήθηκε σε αυτή τη χώρα", η απάντηση Τραμπ

Super League: Έπεσε στην τέταρτη θέση η ΑΕΚ - Συνέχισαν νικηφόρα οι άλλοι τρεις

Συγκλονίζει η μητέρα του 23χρονου που δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι στην Πάρο: "Η ζωή του κρεμόταν σε μία κλωστή" (Βίντεο)

Πόλεμος στο Ισραήλ: Ο επικεφαλής της Μοσάντ πιέζει για απευθείας χτύπημα στο Ιράν ως απάντηση για τους Χούτι