Πέτρος Κωστόπουλος: "Έχω κάνει πολλές δουλειές, έχω κάνει κατεδαφίσεις, γκαρσόνι, οπότε γιατί να μην κάνω τηλεόραση;"
09:37 - 18/09/2024
«Μια χαρά, όλες οι δουλειές καλές είναι. Η Ελένη Μενεγάκη μου λείπει επειδή δεν τη βλέπω», δήλωσε ο Πέτρος Κωστόπουλος - Δείτε το βίντεο με όλα όσα είπε
Διαβάστε Περισσότερα στο Παραπολιτικά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πέτρος Κωστόπουλος: «Έχω κάνει πολλές δουλειές, κατεδαφίσεις, γκαρσόνι, οπότε γιατί να μην κάνω τηλεόραση;»
Με αφορμή τη ραδιοφωνική εκπομπή που ξεκίνησε, ο Πέτρος Κωστόπουλος απάντησε στο Πρωινό ΣουΣου και στον Σαράντη Μαριετή για το […]
The post Πέτρος Κωστόπουλος: «Έχω κάνει πολλές δουλειές, κατεδαφίσεις, γκαρσόνι, οπότε γιατί να μην κάνω τηλεόραση;» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΠέτρος Κωστόπουλος: «Έχω κάνει πολλές δουλειές, έχω κάνει κατεδαφίσεις, γκαρσόνι, οπότε γιατί να μην κάνω τηλεόραση;»
Ο Πέτρος Κωστόπουλος ξεκίνησε ραδιοφωνική εκπομπή και μίλησε για το νέο επαγγελματικό του βήμα σε δηλώσεις
To άρθρο Πέτρος Κωστόπουλος: «Έχω κάνει πολλές δουλειές, έχω κάνει κατεδαφίσεις, γκαρσόνι, οπότε γιατί να μην κάνω τηλεόραση;» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr