Πέτρος Κωστόπουλος: "Έχω κάνει πολλές δουλειές, έχω κάνει κατεδαφίσεις, γκαρσόνι, οπότε γιατί να μην κάνω τηλεόραση;"

09:37 - 18/09/2024

«Μια χαρά, όλες οι δουλειές καλές είναι. Η Ελένη Μενεγάκη μου λείπει επειδή δεν τη βλέπω», δήλωσε ο Πέτρος Κωστόπουλος - Δείτε το βίντεο με όλα όσα είπε

Διαβάστε Περισσότερα στο Παραπολιτικά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πέτρος Κωστόπουλος: «Έχω κάνει πολλές δουλειές, κατεδαφίσεις, γκαρσόνι, οπότε γιατί να μην κάνω τηλεόραση;»

Με αφορμή τη ραδιοφωνική εκπομπή που ξεκίνησε, ο Πέτρος Κωστόπουλος απάντησε στο Πρωινό ΣουΣου και στον Σαράντη Μαριετή για το […] The post Πέτρος Κωστόπουλος: «Έχω κάνει πολλές δουλειές, κατεδαφίσεις, γκαρσόνι, οπότε γιατί να μην κάνω τηλεόραση;» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Πέτρος Κωστόπουλος: «Έχω κάνει πολλές δουλειές, έχω κάνει κατεδαφίσεις, γκαρσόνι, οπότε γιατί να μην κάνω τηλεόραση;»

Ο Πέτρος Κωστόπουλος ξεκίνησε ραδιοφωνική εκπομπή και μίλησε για το νέο επαγγελματικό του βήμα σε δηλώσεις To άρθρο Πέτρος Κωστόπουλος: «Έχω κάνει πολλές δουλειές, έχω κάνει κατεδαφίσεις, γκαρσόνι, οπότε γιατί να μην κάνω τηλεόραση;» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Παραπολιτικά

Ραγδαία ανάπτυξη της παγκόσμιας βιομηχανίας κατοικίδιων: "Οι καταναλωτές είναι πρόθυμοι να πληρώσουν περισσότερα για τα κατοικίδιά τους"

E. Coli και σε μοσχαρίσιο κιμά μετά τα καρότα - Καταγράφηκαν 15 κρούσματα - Ποια είναι τα συμπτώματα

"Καρφιά" εκατέρωθεν από Ανδριώτου και Ελέτσι: "Δεν μας αφορά αν προσπαθεί να κάνει παιδί" - "Τη συγχωρώ, να ‘ναι καλά το κοριτσάκι"

Η εξομολόγηση της Μαρίας Ναυπλιώτου: "Για να διαχειριστώ το πένθος και την οδύνη, αναζήτησα βοήθεια"

Δράσεις ευαισθητοποίησης για την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων από την Ειδική Γραμματεία του Υπουργείου Εσωτερικών: "Κάθε ζωή έχει αξία"

Άγιος Δημήτριος: Ο Δήμος απελευθέρωσε 440 θέσεις στάθμευσης το 2024 (Εικόνες)