Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Δεν θέλω να συναναστρέφομαι τον Γιώργο Λιάγκα και αυτό είναι συνειδητή απόφαση»

09:28 - 18/09/2024

Δημήτρης Ουγγαρέζος και Γιώργος Λιάγκας υπήρξαν φίλοι και συνεργάτες. Σήμερα έχουν απομακρυνθεί και όπως λέει ο συμπαρουσιαστής της Φαίης Σκορδά, «αυτό είναι συνειδητή μου απόφαση». Δημήτρης Ουγγαρέζος και Φαίη Σκορδά δίνουν μάχη μέσα από τη συχνότητα του Mega για την πρωτιά στην πρωινή ζώνη. «Πρωταθλητής» την περασμένη σεζόν αναδείχθηκε ο Γιώργος Λιάγκας που επιθυμεί να ... Περισσότερα To άρθρο Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Δεν θέλω να συναναστρέφομαι τον Γιώργο Λιάγκα και αυτό είναι συνειδητή απόφαση» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δημήτρης Ουγγαρέζος: "Δε θέλω να συναναστρέφομαι τον Γιώργο Λιάγκα"

«Δεν έχω εμμονές. Βάζω τον εαυτό μου να παραδεχτεί κάτι καλό που έχει κάνει κάποιος που σιχαίνομαι για να δω πόσο θα με τσούξει», δήλωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ξεσπά: «Δεν θέλω να συναναστρέφομαι με τον Γιώργο Λιάγκα»

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος επέστρεψε στο πλευρό της Φαίης Σκορδά τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Ο γνωστός δημοσιογράφος έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! με αφορμή τη νέα τηλεοπτική σεζόν και μίλησε μεταξύ άλλων για τυχόν εμμονές που έχει με κάποια πρόσωπα, αλλά και για τη σχέση του με τον Γιώργο Λιάγκα. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος παραδέχτηκε χαρακτηριστικά ότι […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Δεν θέλω να συναναστρέφομαι τον Λιάγκα»

Στο περιοδικό ΟΚ και τον Μιχάλη Ροδόπουλο μίλησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής απάντησε, μεταξύ άλλων, και για […] The post Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Δεν θέλω να συναναστρέφομαι τον Λιάγκα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Δε θέλω να συναναστρέφομαι τον Γιώργο Λιάγκα»

Στο πλευρό της Φαίης Σκορδά επέστρεψε τη νέα τηλεοπτική σεζόν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.  Ο δημοσιογράφος με To άρθρο Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Δε θέλω να συναναστρέφομαι τον Γιώργο Λιάγκα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Γερμανία: Συνεχίζεται το θρίλερ για το φρένο χρέους – Σήμερα νέα συνάντηση CDU, SPD, Πρασίνων

Η αύξηση των εξοπλιστικών δαπανών, αυξάνει το κόστος δανεισμού και «βαρύνει» περισσότερο τον ιδιωτικό τομέα

ΣΥΡΙΖΑ: Η άνοδος της Ζωής Κωνσταντοπούλου ανησυχεί την Κουμουνδούρου – Ηχηρό παρών από Πολάκη

Η Γαλλία και ο Λεμπ θριάμβευσαν στο Race Of Champions

ΠΑΣΟΚ: Αναζητώντας διέξοδο από την δημοσκοπική στασιμότητα – Το σχέδιο του Μεγάρου Μαξίμου με στόχο να πλήξει την Χαριλάου Τρικούπη

Επέστρεψε ο Γκρίνμπεργκ και δίνει 30% στη ΝΔ ^ Καραμπόλες ανασχηματισμού με άρωμα γυναίκας ^ Τα ψηφουλάκια της ακροδεξιάς πολυκατοικίας