Αθηνά Οικονομάκου: Στην αγκαλιά του Μπρούνο Τσερέλα με τσάντα που κοστίζει μία περιουσία

23:06 - 17/09/2024

Στην ρομαντική Τοσκάνη βρίσκεται, τις τελευταίες ημέρες, η Αθηνά Οικονομάκου ζώντας τον απόλυτο έρωτα με τον Μπρούνο Τσερέλα. «Love, wine, and endless Tuscan views—couldn’t ask for a more perfect getaway ❤️ #TuscanyWithYou #DreamyEscape (Έρωτας, κρασί και ατελείωτες εικόνες από την Τοσκάνη- Δε θα μπορούσα να ζητήσω τίποτα περισσότερο για μια τέλεια απόδραση #Τοσκάνη μαζί σου […] Το άρθρο Αθηνά Οικονομάκου: Στην αγκαλιά του Μπρούνο Τσερέλα με τσάντα που κοστίζει μία περιουσία εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αθηνά Οικονομάκου για Μπρούνο Τσερέλα: «Πέρασα πολύ ωραία στην Τοσκάνη, πολύ ωραία»

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα είναι ένα ερωτευμένο ζευγάρι και αυτό φαίνεται μέσα από φωτογραφίες, βίντεο αλλά και δηλώσεις που κάνει η ηθοποιός. Η Αθηνά Οικονομάκου ταξίδεψε στην Ιταλία για να συναντήσει τον Μπρούνο Τσερέλα και το πρωί (18-09-2024) στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» την περίμενε η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σου Σου» και ... Περισσότερα To άρθρο Αθηνά Οικονομάκου για Μπρούνο Τσερέλα: «Πέρασα πολύ ωραία στην Τοσκάνη, πολύ ωραία» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Μαρία Σολωμού: Οι δυσκολίες μετά τον χωρισμό της και η σχέση της με τον γιο της – «Άρχισα την ψυχοθεραπεία και ήμουν στην άρνηση» [βίντεο]

Αλλαγή ώρας 2024: Πότε αλλάζουμε τους δείκτες μια ωρα πίσω;

Πρίγκιπας Χάρι-Μέγκαν Μαρκλ: Ποιον στηρίζουν για πρόεδρο των ΗΠΑ;

Βρήκαμε το τέλειο φαγητό για πάρτι – Κορν ντογκ

Αρκάς: Η καλημέρα με τη Ρόζα και την απορία της

ΕΟΠΥΥ: Ο γυναικολόγος έπαιρνε τα φάρμακα σε κούτες