Ξέσπασε ο τζουντόκα Νεμάνια Μάιντοβ: «Τιμωρήθηκα επειδή έκανα το σταυρό μου στους Ολυμπιακούς Αγώνες»

22:01 - 17/09/2024

Ο τζουντόκα Νεμάνια Μάιντοβ τιμωρήθηκε από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Τζούντο (IJF) με πέντε μήνες αποκλεισμό από τους αγώνες και ο ίδιος καταγγέλλει ότι αυτό συνέβη επειδή έκανε το σταυρό του πριν από αγώνα του στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024. Με 10 μετάλλια στην κατοχή του, ο Μάιντοβ ήταν από τα φαβορί στο τζούντο των Ολυμπιακών Αγώνων ... Περισσότερα To άρθρο Ξέσπασε ο τζουντόκα Νεμάνια Μάιντοβ: «Τιμωρήθηκα επειδή έκανα το σταυρό μου στους Ολυμπιακούς Αγώνες» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σοκάρει ο τζουντόκα Νεμάνια Μάιντοβ: Με τιμώρησαν επειδή έκανα το σταυρό μου στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ο τζουντόκα Νεμάνια Μάιντοβ τιμωρήθηκε από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Τζούντο (IJF) με πέντε μήνες αποκλεισμό από τους αγώνες και ο ίδιος καταγγέλλει ότι αυτό συνέβη επειδή έκανε το σταυρό του πριν από αγώνα του στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024. A donde va el mundo?? La Federación Internacional de Judo ha descalificado al serbio Nemanja Majdov durante […] Το άρθρο Σοκάρει ο τζουντόκα Νεμάνια Μάιντοβ: Με τιμώρησαν επειδή έκανα το σταυρό μου στους Ολυμπιακούς Αγώνες εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που σκοράρει κόντρα σε 200 ομάδες

Χρηματιστήριο Αθηνών: Κλείσιμο με άνοδο 0,33% για τον Γενικό Δείκτη

Ο Έλτον Τζον αποκάλυψε ότι δεν βλέπει από το ένα μάτι: «Δεν μπορώ να διαβάσω ούτε τους στίχους»

Ερντογάν και Ρούτε συζήτησαν για τον πόλεμο στην Ουκρανία, το PKK και την άρση του εμπάργκο όπλων από σύμμαχες χώρες

Θρίλερ στην Ηλιούπολη με άνδρα που απείλησε με καραμπίνα την γυναίκα του - Φέρεται να έχει ταμπουρωθεί στο σπίτι του

Η πρώτη έκθεση για το μωρό της Κατερίνας «δείχνει» ασφυξία - Νέα στοιχεία και μαρτυρίες για το θρίλερ της Αμαλιάδας