Ξέσπασε ο τζουντόκα Νεμάνια Μάιντοβ: «Τιμωρήθηκα επειδή έκανα το σταυρό μου στους Ολυμπιακούς Αγώνες»
22:01 - 17/09/2024
Ο τζουντόκα Νεμάνια Μάιντοβ τιμωρήθηκε από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Τζούντο (IJF) με πέντε μήνες αποκλεισμό από τους αγώνες και ο ίδιος καταγγέλλει ότι αυτό συνέβη επειδή έκανε το σταυρό του πριν από αγώνα του στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024. Με 10 μετάλλια στην κατοχή του, ο Μάιντοβ ήταν από τα φαβορί στο τζούντο των Ολυμπιακών Αγώνων ... Περισσότερα
To άρθρο Ξέσπασε ο τζουντόκα Νεμάνια Μάιντοβ: «Τιμωρήθηκα επειδή έκανα το σταυρό μου στους Ολυμπιακούς Αγώνες» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σοκάρει ο τζουντόκα Νεμάνια Μάιντοβ: Με τιμώρησαν επειδή έκανα το σταυρό μου στους Ολυμπιακούς Αγώνες
Ο τζουντόκα Νεμάνια Μάιντοβ τιμωρήθηκε από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Τζούντο (IJF) με πέντε μήνες αποκλεισμό από τους αγώνες και ο ίδιος καταγγέλλει ότι αυτό συνέβη επειδή έκανε το σταυρό του πριν από αγώνα του στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024. A donde va el mundo?? La Federación Internacional de Judo ha descalificado al serbio Nemanja Majdov durante […]
Το άρθρο Σοκάρει ο τζουντόκα Νεμάνια Μάιντοβ: Με τιμώρησαν επειδή έκανα το σταυρό μου στους Ολυμπιακούς Αγώνες εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr