Γιώργος Λιάγκας για Μάρκο Σεφερλή: «Με τρομάζει να λέει ότι θα βγάλει μηνύματα στη φόρα, δεν είναι έντιμο»

21:02 - 17/09/2024

Με αφορμή το ξέσπασμα του Μάρκου Σεφερλή κατά παρουσιαστών της ψυχαγωγίας, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε μία To άρθρο Γιώργος Λιάγκας για Μάρκο Σεφερλή: «Με τρομάζει να λέει ότι θα βγάλει μηνύματα στη φόρα, δεν είναι έντιμο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Λιάγκας για Μάρκο Σεφερλή: Το να κρατάς μηνύματα είναι διαστροφή

Ο κωμικός «προειδοποίησε» τον παρουσιαστή ότι θα αποκαλύψει μηνύματά του

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Γιώργος Λιάγκας σε Μάρκο Σεφερλή: «Για να κρατάς μηνύματα πρέπει να έχεις και μια διαστροφή»

Ο Γιώργος Λιάγκας «σήκωσε το γάντι» που πέταξε ο Μάρκος Σεφερλής, κατά τη διάρκεια της πρωινής του εκπομπής στον ΑΝΤ1. Ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε σήμερα στο Πρωινό για όλα όσα είπε χθες (17-09-2024) ο Μάρκος Σεφερλής για τον ίδιο, στο Instagram. «Θα απαντήσω γιατί δεν έχω κρυφτεί ποτέ. Να απαντήσω όμως σε τι; Στην αρλούμπα; ... Περισσότερα To άρθρο Γιώργος Λιάγκας σε Μάρκο Σεφερλή: «Για να κρατάς μηνύματα πρέπει να έχεις και μια διαστροφή» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»