Αλέξης Παππάς: Μιλά πρώτη φορά για τον χωρισμό του από την Έλενα Αϊβαλή – «Προφανώς και κάποια πράγματα δεν πήγαν καλά»

21:02 - 17/09/2024

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Αλέξης Παππάς στην εκπομπή Breakfast@Star και τον Ηλία Σκουλά. Ο γνωστός To άρθρο Αλέξης Παππάς: Μιλά πρώτη φορά για τον χωρισμό του από την Έλενα Αϊβαλή – «Προφανώς και κάποια πράγματα δεν πήγαν καλά» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αλέξης Παππάς για τον χωρισμό του από την Έλενα Αϊβαλή: Προφανώς κάποια πράγματα δεν πήγαν καλά

Καλό είναι να μιλάμε για πράγματα που αφορούν το τώρα, όχι το παρελθόν, πρόσθεσε ο ηθοποιός

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Αλέξης Παππάς για τον χωρισμό του από την Έλενα Αϊβαλή: «Κάποια πράγματα δεν πήγαν καλά»

Για τον χωρισμό του από την Έλενα Αϊβαλή και το ενδεχόμενο του γάμου μίλησε ο πρώην Bachelor, Αλέξης Παππάς. Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Αλέξης Παππάς στην εκπομπή Breakfast@Star αναφέρθηκε για πρώτη φορά στον χωρισμό του από την Έλενα Αϊβαλή μετά από ενάμισι χρόνο σχέσης και στο αν σκέφτεται τον γάμο. «Ο χωρισμός είναι χωρισμός. ... Περισσότερα To άρθρο Αλέξης Παππάς για τον χωρισμό του από την Έλενα Αϊβαλή: «Κάποια πράγματα δεν πήγαν καλά» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Αλέξης Παππάς για τον χωρισμό του από την Έλενα Αϊβαλή: «Κάποια πράγματα δεν πήγαν καλά»

O Αλέξης Παππάς μίλησε για πρώτη φορά μετά τον χωρισμό του με την Έλενα Αϊβαλή μετά από σχεδόν 1,5 χρόνο. Στην εκπομπή Breakfast@Star ο Αλέξης Παππάς αναφέρθηκε και στην επιθυμία του να παντρευτεί, αλλά όπως τόνισε δεν είναι κάτι που δεν εξαρτάται από τον ίδιο. «Ο χωρισμός είναι χωρισμός. Προφανώς και κάποια πράγματα δεν πήγαν καλά. Καλό είναι να μιλάμε για πράγματα που αφορούν το τώρα και όχι το παρελθόν», ανέφερε αρχικά ο Αλέξης Παππάς. «Η μάνα μου μού λέει: «να παντρευτείς παιδί μου». Στο πίσω μέρος του μυαλού μου υπάρχει η σκέψη του γάμου, αλλά δεν είναι κάτι που εξαρτάται μόνο από εμένα. Δεν μπορεί να το οδηγήσεις μόνος σου εκεί το πράγμα, γιατί δεν πάει έτσι» απάντησε ο Αλέξης Παππά

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Συνέντευξη παραχώρησε ο Αλέξης Παππάς στην εκπομπή Breakfast@Star και τον Ηλία Σκουλά. Ο γνωστός ηθοποιός και μοντέλο αναφέρθηκε πρώτη φορά και στον χωρισμό του από την Έλενα Αϊβαλή μετά από ενάμισι χρόνο σχέσης. Συνέντευξη παραχώρησε ο Αλέξης Παππάς στην εκπομπή Breakfast@Star και τον Ηλία Σκουλά. Ο γνωστός ηθοποιός και μοντέλο αναφέρθηκε πρώτη φορά και στον χωρισμό του από την Έλενα Αϊβαλή μετά από ενάμισι χρόνο σχέσης. «Ο χωρισμός είναι χωρισμός. Προφανώς και κάποια πράγματα δεν πήγαν καλά. Καλό είναι να μιλάμε για πράγματα που αφορούν το τώρα και […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Συνέντευξη παραχώρησε ο Αλέξης Παππάς στην εκπομπή Breakfast@Star και τον Ηλία Σκουλά. Ο γνωστός ηθοποιός και μοντέλο αναφέρθηκε πρώτη φορά […] The post Αλέξης Παππάς για τον χωρισμό του από την Έλενα Αϊβαλή: «Κάποια πράγματα δεν πήγαν καλά» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Μην τρέχεις, μην πηδάς, μην αγγίζεις – Τα «μη» των γονιών και πώς μπλοκάρουν τα παιδιά μας

Φωτεινή Πετρογιάννη σε Άρια Καλύβα: «Αν δεν ακούς καλά, υπάρχουν καταπληκτικοί ΩΡΛ» – Απίστευτη ένταση στο Πρωινό

Κηδεία Καίτης Κωνσταντίνου: Συγκίνηση στο τελευταίο αντίο – Σύσσωμος ο καλλιτεχνικός κόσμος στο Αίγιο

Καίτη Κωνσταντίνου: Τι ζήτησε η Μαρία Καβογιάννη από τους δημοσιογράφους την ώρα της κηδείας της

Γιώργος Λιάγκας: «Έχω διαπράξει πολλά λάθη» – Η αναφορά στο περιστατικό με τη φοιτήτρια και το ρεπορτάζ με τον Τζορτζ Μπάλντοκ

6 (κακές) συνήθειες που σε γερνούν χωρίς να το καταλαβαίνεις