Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν έγινα ευρωβουλευτής για να βγάζω περισσότερα, καλύτερες απολαβές είχα στην τηλεόραση»
21:01 - 17/09/2024
Την Ελεονώρα Μελέτη συνάντησε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης σε μία ξεχωριστή αποστολή στις Βρυξέλλες. Οι δύο πρώην συνεργάτες συναντήθηκαν ξανά στο […]
The post Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν έγινα ευρωβουλευτής για να βγάζω περισσότερα, καλύτερες απολαβές είχα στην τηλεόραση» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν έφυγα από την τηλεόραση για να βγάζω περισσότερα χρήματα – Οι απολαβές μου εκεί ήταν καλύτερες»
Η Ελεονώρα Μελέτη παραχώρησε μία αποκλειστική συνέντευξη στον Στέφανο Κωνσταντινίδη και στη Super Κατερίνα. Οι δύο
To άρθρο Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν έφυγα από την τηλεόραση για να βγάζω περισσότερα χρήματα – Οι απολαβές μου εκεί ήταν καλύτερες» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΕλεονώρα Μελέτη: «Δεν έφυγα από την τηλεόραση για να βγάζω περισσότερα χρήματα – Οι απολαβές μου εκεί ήταν καλύτερες»
Η Ελεονώρα Μελέτη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Super Κατερίνα” και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη, ο οποίος ταξίδεψε στις Βρυξέλλες για να τη συναντήσει. Οι δύο πρώην συνεργάτες συναντήθηκαν στο Ευρωκοινοβούλιο, πέντε περίπου μήνες μετά το πρόωρο τέλος του «MEGA Καλημέρα» και μεταξύ άλλων συζήτησαν για το τηλεοπτικό μέλλον της παρουσιάστριας και το παρασκήνιο που οδήγησε στην […]
The post Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν έφυγα από την τηλεόραση για να βγάζω περισσότερα χρήματα – Οι απολαβές μου εκεί ήταν καλύτερες» appeared first on InStyle.
Διαβάστε το στο instyle.gr