Δημήτρης Μακαλιάς – Αντιγόνη Ψυχράμη: Πότε θα γίνει η βάφτιση της κόρης τους – Όλες οι λεπτομέρειες

20:57 - 17/09/2024

Ο Δημήτρης Μακαλιάς έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή του Mega «Buongiorno» και μεταξύ άλλων μίλησε για τη βάφτιση της κόρης του, αλλά και τη σχέση του με την Μπέττυ Μαγγίρα. Ο γνωστός ηθοποιός είπε: «Η Μπέττυ είχε πει εξαρχής ότι θέλει να βαπτίσει την κόρη μου. Δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι για την βάφτιση, είμαστε της τελευταίας […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δημήτρης Μακαλιάς – Αντιγόνη Ψυχράμη: Πότε θα γίνει η βάφτιση της κόρης τους, με νονά την Μπέττυ Μαγγίρα

Ο Δημήτρης Μακαλιάς παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Buongiorno» όπου μίλησε για τη βάφτιση της κόρης του To άρθρο Δημήτρης Μακαλιάς – Αντιγόνη Ψυχράμη: Πότε θα γίνει η βάφτιση της κόρης τους, με νονά την Μπέττυ Μαγγίρα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Πέμυ Ζούνη: Δικαιώθηκε εναντίον της συνεργάτιδάς της για την υποτιθέμενη συνεργασία με τον Ανγκ Λι

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Προσέφυγε στη δικαιοσύνη κατά της Έλενας Χριστοπούλου – Όλο το ρεπορτάζ

Νίκος Μουτσινάς: Τι νούμερα τηλεθέασης έκανε η δεύτερη εκπομπή του

Νίκος Μουτσινάς: Η απάντηση μετά τα αρνητικά σχόλια – «Θα τα αλλάξω όλα, τελείωσαν τα ψέματα»

Mente Fuerte: Η εξομολόγηση για τη Μαρία Σολωμού – «Με εκνευρίζει και μου αρέσει, είναι σουρλουλού»

The Reunion: «Λύγισε» ο Γιώργος Μαυρίδης κι έπεσε στην αγκαλιά του Τανιμανίδη – «Έχω υποσχεθεί να μην ξανακλάψω…»