«Ο οδηγός μου είπε να βάλω πετρέλαιο στο μπιτόνι» είπε ο βενζινάς από την Κέρκυρα που έκανε ότι έβαζε καύσιμο σε ρεζερβουάρ

19:18 - 17/09/2024

«Ένα έργο είναι με διαφορετικές ερμηνείες, όπως θέλει ο καθένας το βλέπει. Αυτός το είδε έτσι, ότι εγώ κλέβω πετρέλαιο», είπε μεταξύ άλλων ο ιδιοκτήτης του βενζινάδικου στην Κέρκυρα, ο οποίος φάνηκε σε βίντεο να βάζει καύσιμο σε μπιτόνι και όχι σε λεωφορείο. Σε βίντεο που δημοσίευσε το Live News χτες (16.09.2024) ο οδηγός ενός ... Περισσότερα To άρθρο «Ο οδηγός μου είπε να βάλω πετρέλαιο στο μπιτόνι» είπε ο βενζινάς από την Κέρκυρα που έκανε ότι έβαζε καύσιμο σε ρεζερβουάρ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ντόναλντ Τραμπ: Το χριστουγεννιάτικο μήνυμα με την Μελάνια και η αναφορά στον Χριστό

Premier League: Ποδοσφαιριστής άνοιξε παντοπωλείο στο Λονδίνο και μοιράζει δωρεάν φαγητό

Η κακοκαιρία «Elena» δείχνει τα «δόντια» της στην Εύβοια: Πλημμύρες στην Κύμη και χιόνια στο όρος Δίρφυς

Η συγκλονιστική περιγραφή του Μονέκε για τον τραυματισμό του Ματίας Λεσόρ: «Δεν μπορούσα να κοιτάω, κατέρρευσα»

Boxing Day: Το αγγλικό έθιμο με τα δώρα που εξελίχθηκε σε θεσμό και τα 66 γκολ σε μια ημέρα

32 χρόνια μετά το πρώτο «Merry Christmas» μέσω SMS που στάλθηκε το 1992