Αιχμές Γκλέτσου για Κασσελάκη: “Ήταν νάρκισσος – Ήμασταν σε σοκ όταν έφυγε ο Αλέξης Τσίπρας”

19:18 - 17/09/2024

Ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, Απόστολος Γκλέτσος, ανέφερε ότι «η επόμενη μέρα θα μας βρει ενωμένους

Διαβάστε Περισσότερα στο Παραπολιτικά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Απόστολος Γκλέτσος: Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι νάρκισσος – Έχω οραματιστεί τον εαυτό μου ως πρωθυπουργό

Λάθος επιλογή για τον ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε τον Στέφανο Κασσελάκη ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος, ως γνωστόν, έχει ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για την προεδρία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Στον προοδευτικό χώρο οι άνθρωποι έχουν μόρφωση, διαβάζουν, ψάχνουν, δίνουν αγώνες και είναι λογικό να υπάρχουν πολλοί που το ψάχνουν, το θέλουν, πιστεύουν στον εαυτό τους ... Περισσότερα To άρθρο Απόστολος Γκλέτσος: Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι νάρκισσος – Έχω οραματιστεί τον εαυτό μου ως πρωθυπουργό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Αιχμές Γκλέτσου για Κασσελάκη: «Ήταν νάρκισσος – Ήμασταν σε σοκ όταν έφυγε ο Τσίπρας»

Στις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε εκ νέου ο Απόστολος Γκλέτσος, ενώ άφησε αιχμές για τον Στέφανο Κασσελάκη, τον οποίο χαρακτήρισε «νάρκισσο».

Διαβάστε το στο lykavitos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Παραπολιτικά

Κρήτη: Τρομακτική καραμπόλα πέντε οχημάτων - Ευτυχώς μόνο υλικές ζημιές προέκυψαν από το ατύχημα (Εικόνες)

12 Έλληνες καλλιτέχνες ενώνουν τις δυνάμεις τους για τα παιδιά της Ουγκάντα

Αμαλιάδα: Σε δίωξη για απάτη εμπλέκεται η γιαγιά του Παναγιωτάκη

Χολαργός: Βγήκε από τη ΜΕΘ ο 12χρονος που είχε σοβαρό τροχαίο με ηλεκτρικό πατίνι στη Μεσογείων

Βρετανία: Κυρώσεις στον "σκιώδη στόλο" της Ρωσίας - Στο στόχαστρο 30 πλοία

Aναλένα Μπέρμποκ: Χώρισε μετά από 17 χρόνια γάμου η Γερμανίδα υπουργός Εξωτερικών