Δώρα Γκουντούρα: Τα δημοσιεύματα που την ενόχλησαν για τη σχέση της με τον Χάρη Γιακουμάτο - "Έχω να πω περισσότερα ως αθλήτρια"

18:09 - 17/09/2024

Η ξιφομάχος μίλησε για την συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες, την αδικία που υπέστη αλλά και τον σύντροφό της, επιχειρηματία και πρώην Survivor, Χάρη Γιακουμάτο

Διαβάστε Περισσότερα στο Παραπολιτικά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δώρα Γκουντούρα: Τα δημοσιεύματα που την ενόχλησαν για τη σχέση της με τον Χάρη Γιακουμάτο – «Έχω να πω περισσότερα ως αθλήτρια»

Η Δώρα Γκουντούρα παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Buongiorno» και στον δημοσιογράφο Χρήστο Λυσσέα. Η To άρθρο Δώρα Γκουντούρα: Τα δημοσιεύματα που την ενόχλησαν για τη σχέση της με τον Χάρη Γιακουμάτο – «Έχω να πω περισσότερα ως αθλήτρια» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Παραπολιτικά

Εμφύλιος στη Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Μπέλιγχαμ "έγραψε" τον Εμπαπέ και ζήτησε από τους συμπαίκτες του να μην του δίνουν πάσα

Kεραμέως: "Στόχος είναι η δημιουργία και η ενίσχυση ασφαλών και υγιών χώρων εργασίας για όλους τους εργαζόμενους"

Το "αγόρι" της Αντζελίνα Τζολί, Akala, βάζει τέλος στις φήμες περί σχέση τους

Στέφανος Τσιτσιπάς: Βόλτα με ελικόπτερο στις Άλπεις με την Πάουλα Μπαντόσα

Ευάγγελος Αποστολάκης: Ανεξαρτητοποιήθηκε από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ - "Επαψε να είναι ένα δημοκρατικό και προοδευτικό κόμμα"

ΕΣΗΕΑ για Δούκα: Λύπη και δυσφορία για τους χαρακτηρισμούς του Δημάρχου Αθηναίων κατά δημοσιογράφων