Αιμίλιος Χειλάκης: «Είμαι φανατικός Παναθηναϊκός, κοροϊδεύω τους Ολυμπιακούς» (vid)

17:19 - 17/09/2024

Ο αγαπημένος ηθοποιός, Αιμίλιος Χειλάκης, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ «Στούντιο 4» και μίλησε για τα μοναδικά αισθήματα που βιώνει όταν πηγαίνει στο γήπεδο να δει την ομάδα του, τον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αιμίλιος Χειλάκης: «Είμαι φανατικός Παναθηναϊκός και κοροϊδεύω τους Ολυμπιακούς»

Ο γνωστός ηθοποιός, Αιμίλιος Χειλάκης, ήταν καλεσμένος σε εκπομπή της ΕΡΤ και μεταξύ άλλων μίλησε και για την αγάπη του για τον Παναθηναϊκό, του οποίοι δήλωσε φανατικός οπαδός. Ο Αιμίλιος Χειλάκης τόνισε ότι στο γήπεδο ξεχνάει τον πολιτισμένο εαυτό του και γίνεται σαν 15 χρονών παιδί, όποτε βρίσκεται στην κερκίδα για να παρακολουθήσει τον Παναθηναϊκό, ... Περισσότερα To άρθρο Αιμίλιος Χειλάκης: «Είμαι φανατικός Παναθηναϊκός και κοροϊδεύω τους Ολυμπιακούς» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Αιμίλιος Χειλάκης: «Είμαι φανατικός Παναθηναϊκός και κοροϊδεύω τους Ολυμπιακούς»

Ο γνωστός ηθοποιός, Αιμίλιος Χειλάκης, ήταν καλεσμένος σε εκπομπή της ΕΡΤ και μεταξύ άλλων μίλησε και για την αγάπη του για τον Παναθηναϊκό, του οποίοι δήλωσε φανατικός οπαδός. Ο Αιμίλιος Χειλάκης τόνισε ότι στο γήπεδο ξεχνάει τον πολιτισμένο εαυτό του και γίνεται σαν 15 χρονών παιδί, όποτε βρίσκεται στην κερκίδα για να παρακολουθήσει τον Παναθηναϊκό, με αποτέλεσμα να έχει έντονη αντιπαλότητα και με τον Ολυμπιακό. Οι δηλώσεις του Αιμίλιου Χειλάκη «Είμαι φανατικός Παναθηναϊκός, κοροϊδεύω τους Ολυμπιακούς, να τρολάρουμε ο ένας τον άλλον, να αποδείξουμε ότι μας κλέβετε, ότι εμείς είμαστε οι κανονικοί, ότι κάνει ένας φανατικός. Πηγαίνω στο γήπεδο με εκλεκτή παρέα. Στο γήπεδο πας να εκφράσε

Διαβάστε το στο lamianow.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Gazzetta

Τα πιο άσχημα μέρη στην Ευρώπη: Δύο ελληνικά βρίσκονται στη λίστα της Telegraph

Ρομπίνιο: Το Ανώτατο Δικαστήριο της Βραζιλίας αποφάσισε να διατηρήσει την ποινή φυλάκισης

Τζέιμς Χάρντεν: «Χωρίσαμε για 4 εκ. δολάρια με Ντουράντ και Γουέστμπρουκ, θα παίρναμε τουλάχιστον 2 πρωταθλήματα»

Πινγκ - πονγκ: Διακοπή Συνεργασίας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. με την Χορηγό εταιρεία KOUSgroup

Το Facebook Messenger προσφέρει πλέον βιντεοκλήσεις υψηλής ανάλυσης και νέα backgrounds

Μπάγερν: Δείχνει την πόρτα της εξόδου στον Γκορέτσκα