Κατερίνα Καινούργιου: "Ο σύντροφός μου ήρθε στην πρεμιέρα μου να μου πει καλή επιτυχία και να μου φέρει τα πιο όμορφα λουλούδια"

11:18 - 17/09/2024

«Πέρασα πολύ όμορφα το φετινό καλοκαίρι. Είμαι ξεκούραστη και χαλαρή. Ο σύντροφός μου ήρθε στην πρεμιέρα μου να μου πει καλή επιτυχία», είπε η Κατερίνα Καινούργιου - Δείτε το βίντεο

Διαβάστε Περισσότερα στο Παραπολιτικά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Καινούργιου: «Ο σύντροφός μου ήρθε στην πρεμιέρα μου να μου πει καλή επιτυχία και να μου φέρει τα πιο όμορφα λουλούδια»

Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε χθες Δευτέρα 16/9 πρεμιέρα για τέταρτη σεζόν στον Alpha με την εκπομπή To άρθρο Κατερίνα Καινούργιου: «Ο σύντροφός μου ήρθε στην πρεμιέρα μου να μου πει καλή επιτυχία και να μου φέρει τα πιο όμορφα λουλούδια» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Παραπολιτικά

Ισραήλ: Οι αρχές αυξάνουν το επίπεδο συναγερμού στην Κάτω Γαλιλαία - Επιτρέπουν περιορισμένες συγκεντρώσεις

Εύβοια: "Θεέ μου! Τι να πω... έχω τον πόνο μου", ραγίζει καρδιές η μητέρα του νεκρού πυροσβέστη - Πώς έγινε το τροχαίο με το Πυροσβεστικό όχημα (Βίντεο)

Φάρσαλα: Σοκ με την άγρια δολοφονία του 85χρονου με τσάπα στο κεφάλι - Ψάχνουν 58χρονο που δούλευε στα κτήματά του (Βίντεο)

Η δημοσιογράφος Πένυ Αβραμίδη στην παρουσίαση της εκδήλωσης για τα 50 χρόνια της ΟΝΝΕΔ

Έκρηξη στους Αμπελόκηπους: Είχε συλληφθεί για επεισόδια στη Γερμανία ο νεκρός του διαμερίσματος - Τα νέα στοιχεία που εξετάζονται

Αμερικανικές εκλογές: Πώς ο Ντόναλντ Τραμπ επέστρεψε από την πολιτική άβυσσο - Από τα ψηλά στα χαμηλά και ανάποδα, η πορεία του προς την υποψηφιότητα