Απόστολος Γκλέτσος: «Θα με πει εμένα ο Κασσελάκης κουκουλοφόρο; Έχε χάρη που δεν ήμουν εκεί»

10:18 - 17/09/2024

Ο Απόστολος Γκλέτσος εξαπέλυσε επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη και μίλησε για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, λίγο πριν την εκλογή νέου προέδρου στο κόμμα. Ο Απόστολος Γκλέτσος έχει ξεκαθαρίσει πως αν ο Στέφανος Κασσελάκης επανεκλεγεί στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, ο ίδιος θα αποχωρήσει από το κόμμα. Ο γνωστός ηθοποιός και υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ που ήταν ... Περισσότερα To άρθρο Απόστολος Γκλέτσος: «Θα με πει εμένα ο Κασσελάκης κουκουλοφόρο; Έχε χάρη που δεν ήμουν εκεί» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Απόστολος Γκλέτσος στην «Πρώτη Λέξη»: Αν ήμουν εκεί όταν ο Κασσελάκης μίλησε για κουκούλες, δεν θα την έβγαζε καθαρή

Μιλάει στον Αντώνη Σρόιτερ και χαρακτηρίζει «νάρκισσο και επικίνδυνο» τον Κασσελάκη: «Ο πατέρας του χρωστάει 11 εκατ. ευρώ και θα μας πει εμάς κουκουλοφόρους; Δεν έχει σχέση με την πολιτική, παίζει μπάσκετ με τα πόδια»

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Εξερράγη ο Απόστολος Γκλέτσος κατά του Κασσελάκη: «Θα με πει εμένα κουκουλοφόρο; Έχε χάρη που δεν ήμουν εκεί»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Kontra 24» βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (16/9) ο Απόστολος Γκλέτσος. Ο γνωστός ηθοποιός και υποψήφιος πρόεδρος […] The post Εξερράγη ο Απόστολος Γκλέτσος κατά του Κασσελάκη: «Θα με πει εμένα κουκουλοφόρο; Έχε χάρη που δεν ήμουν εκεί» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Grand Hotel: Ο Πέτρος και η Αλίκη μαθαίνουν τι λέει το γράμμα

Ντέμης Νικολαΐδης: «Ο Ματίας Αλμέιδα δεν αισθάνεται ασφάλεια στην ΑΕΚ»

Στέφανος Κασσελάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ του Φάμελλου δεν μπορεί να εμπνεύσει πια, είχα πάρει υπερδιπλάσιους ψήφους – Live η συνέντευξη στον ΣΚΑΙ

Το Ισραήλ έπληξε γέφυρες στην επαρχία Χομς της Συρίας

Στέφανος Κασσελάκης: Ας αποφασίσουν μόνοι τους οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αν θα έρθουν στο κόμμα μου – Live η συνέντευξη στον ΣΚΑΙ

Στέφανος Κασσελάκης: Live η συνέντευξη στον ΣΚΑΙ