Ιράκ: Τρεις νεκροί σε τουρκική επίθεση εναντίον φερόμενων ως μελών του PKK

03:45 - 17/09/2024

Ανάμεσα στα θύματα βρισκόταν στέλεχος του Εργατικού Κόμματος Κουρδιστάν

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ιράκ: Ένας νεκρός σε επιδρομή «τουρκικού drone» εναντίον φερόμενων ως μελών του PKK

Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και άλλοι δύο τραυματίστηκαν χθες Δευτέρα στο Ιράκ, σε βομβαρδισμό «του τουρκικού στρατού» εναντίον καταυλισμού εκτοπισμένων, σύμφωνα με την αντιτρομοκρατική υπηρεσία της αυτόνομης περιφέρειας του Κουρδιστάν, που διαβεβαίωσε πως ανάμεσα στα θύματα ήταν στέλεχος του Εργατικού Κόμματος Κουρδιστάν (PKK). Εδώ και δεκαετίες, ο πόλεμος ανάμεσα στην Τουρκία και τους κούρδους αυτονομιστές αντάρτες του PKK, κινήματος που χαρακτηρίζεται «τρομοκρατική» οργάνωση από την Άγκυρα και τους δυτικούς συμμάχους της, έχει εξαπλωθεί στο βόρειο Ιράκ. Οι δυο πλευρές έχουν εκεί στρατιωτικές εγκαταστάσεις και βάσεις μετόπισθεν, κυρίως στην περιοχή της αυτόνομης ιρακινής περιφέρειας του Κουρδιστ

Διαβάστε το στο militaire.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Ζελένσκι: Ζητά απάντηση στον εκφοβισμό Πούτιν - «Η ρωσική πυραυλική απειλή δεν μπορεί να αγνοηθεί»

Η Grimes «καρφώνει» τον Έλον Μασκ: Είναι αγνώριστος από τότε που ξεκίνησε τη συνεργασία του με τον Ντόναλντ Τραμπ

Τσίπρας: «Δεν ήμουν ποτέ και δεν είμαι και σήμερα θιασώτης της απογοήτευσης και του αναχωρητισμού»

Κάτια Γκουλιώνη: Μου δίνει κουράγιο όταν ο κόσμος συγκινείται με τη δουλειά μου

Κλειστοί δρόμοι αύριο σε Νέα Φιλαδέλφεια, Περιστέρι και Νέα Ιωνία λόγω της επίσκεψης του Πατριάρχη Βαρθολομαίου

Ένοχος για βιασμό ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ - Θα πληρώσει αποζημίωση 248.000 δολαρίων