Πεντανόστιμη συνταγή: Γιουβέτσι με κιμά ογκρατέν

09:51 - 28/02/2020

#tsoulotip: Αν θέλουμε να βγει πιο ζουμερό το γιουβέτσι, δεν αφήνουμε το κιμά να βράσει πολύ με τη σάλτσα.

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

Στο νοσοκομείο 23χρονος μετά από σοβαρό τροχαίο στην Ιόνια Οδό

Κίνηση στους δρόμους: Μεγάλες καθυστερήσεις σε Αττική Οδό, Κηφισό και Κηφισίας

Παναθηναϊκός AKTOR: Γκάμπριελ προ των πυλών! Έρχεται και “μπαίνει” ο εκλεκτός

Πέπλο μυστήριου με τον θάνατο του κοινοτάρχη στα Κύθηρα

Σε δύο ζώνες οι μειώμενες χρεώσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα

Ρουμανία: Εντολή σχηματισμού κυβέρνησης πήρε ο φιλοευρωπαίος πρωθυπουργός Μαρσέλ Τσολάκου