Συγκινημένη η Δέσποινα Βανδή: “Η φόρτιση μου μεγαλώνει όσο πλησιάζουν οι μέρες και θυμάμαι”

19:19 - 16/09/2024

Η δημοφιλής τραγουδίστρια επιστρέφει στο θέατρο Λυκαβηττού 21 χρόνια μετά και η συναισθηματική της φόρτιση είναι μεγάλη

Διαβάστε Περισσότερα στο Παραπολιτικά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκινημένη στο Λυκαβηττό η Δέσποινα Βανδή - «Η φόρτισή μου μεγαλώνει όσο θυμάμαι»

Τη συγκίνησή της για την επερχόμενη συναυλία στο Λυκαβηττό για τα 30 χρόνια καριέρας, εξέφρασε μέσω ανάρτησης στο Instagram η Δέσποινα Βανδή. Το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου θα γιορτάσει 30 χρόνια καριέρας της στο τραγούδι η γνωστή τραγουδίστρια. Η Δέσποινα Βανδή επιστρέφει στο θέατρο του Λυκαβηττού, 21 χρόνια μετά και η συναισθηματική της φόρτιση είναι μεγάλη, ... Περισσότερα To άρθρο Συγκινημένη στο Λυκαβηττό η Δέσποινα Βανδή - «Η φόρτισή μου μεγαλώνει όσο θυμάμαι» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Παραπολιτικά

Πάτρα: 15χρονη μαθήτρια πήγε σχολείο με μαχαίρι, "σε περίπτωση που δεχόταν κάποια επίθεση"

Εύβοια: Ιστιοφόρο εξέπεμψε σήμα SOS - Αντίξοες οι καιρικές συνθήκες

Εξέγερση του Πολυτεχνείου: Με δικό του μπλοκ το ΠΑΣΟΚ στην πορεία μνήμης στις 17 Νοεμβρίου

Γεωγιάδης: Η κυβέρνηση βάζει τη Θεσσαλονίκη στην πρώτη ταχύτητα όλων των μεγάλων επενδύσεων στον τομέα της υγείας

Απάντηση στον Τασούλα από την Ζωή Κωνσταντοπούλου μέσω του TikTok - "Απλά μαθήματα Δημοκρατίας"

ΑΕΚ: Έβαλε το virtual training στην προπόνησή της - Πώς θα βοηθήσει στην αντίληψη των ποδοσφαιριστών