Ανδρέας Μικρούτσικος: «Έχω ανάγκη οικονομική αλλά βλέπω πως καλώς κάνω και είμαι στην τηλεόραση»

15:46 - 16/09/2024

«Όταν περνάω καλά στη δουλειά, χάνω την αίσθηση του χρόνου» επισήμανε, επίσης, ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Τόσο στη φετινή συνεργασία με την Φαίη Σκορδά όσο και στην περσινή με την Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Ανδρέας Μικρούτσικος στις δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα του Πρωινού Σου Σου το πρωινό της Δευτέρας (16.09.2024) στο OPEN. «Έχω ... Περισσότερα To άρθρο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Έχω ανάγκη οικονομική αλλά βλέπω πως καλώς κάνω και είμαι στην τηλεόραση» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ο Βαγγέλης Παυλίδης πέτυχε γκολ νίκης για την Μπενφίκα στην έδρα της Φαρένσε

Κλήρωση ΛΟΤΤΟ 2567: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί

Τα TGI Fridays των ΗΠΑ υπέβαλαν αίτημα προστασίας από πτώχευση: Μέσα σε έναν χρόνο έκλεισαν 106 καταστήματα

Εκκλησία έστειλε ευχαριστήρια επιστολή στον Ρουβίκωνα για τη φωτιά στην Πεντέλη: «Η Αγία Παρασκευή να σας ευλογεί»

Ντόρτμουντ – Λειψία 2-1: Της έσπασε το αήττητο και έκανε δώρο στη Μπάγερν Μονάχου

Ο Άκης Πετρετζίκης απαντά στα σχόλια της Ελένης Ψυχούλη: «Για χρόνια δεν έκανε εκπομπή μαγειρικής;»