Γιώργος Λαμπάτος: «Ο Γιάννης Καπετάνιος ήταν ένας φτασμένος ηθοποιός, εγώ ήμουν ένας τιποτένιος και τώρα γίνεται το αντίθετο»

13:45 - 16/09/2024

«Επανήλθα και ‘γω τώρα στην κανονική ζωή, που λένε», εξομολογήθηκε ο Γιώργος Λαμπάτος. Τόσο στην καλλιτεχνική του επάνοδο με τη βοήθεια του Μάρκου Σεφερλή όσο και στο γεγονός ότι ο Γιάννης Καπετάνιος δεν πήγε να δει την φετινή τους παράσταση, μίλησε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λαμπάτος στην κάμερα της εκπομπής της Φαίης Σκορδά, Buongiorno σήμερα ... Περισσότερα To άρθρο Γιώργος Λαμπάτος: «Ο Γιάννης Καπετάνιος ήταν ένας φτασμένος ηθοποιός, εγώ ήμουν ένας τιποτένιος και τώρα γίνεται το αντίθετο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Παναθηναϊκός – Ντινάμο Μινσκ: Το γκολ αριστούργημα του Φώτη Ιωαννίδη που «τρέλανε» το ΟΑΚΑ

Politico: Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στη λίστα με τις «απίστευτες» επιλογές του Ντόναλντ Τραμπ

Καιρός: Έρχεται ο «Dionisio» και φέρνει καταιγίδες – Τα δύο συστήματα που θα επηρεάσουν την Ελλάδα τις ημέρες των Χριστουγέννων

Βαθμολογία Euroleague: Χαμός στην κορυφή μετά τη συντριβή της Μονακό του Σπανούλη από τη Ρεάλ Μαδρίτης

O Μπένιαμιν Βέρμπιτς αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό: «Είμαι περήφανος για το Κύπελλο Ελλάδας, αναμνήσεις για πάντα με τους φιλάθλους»

Ερντογάν και Πεζεσκιάν του Ιράν συμφώνησαν σε εδαφική ακεραιότητα της Συρίας