Κλοντ Μακελελέ: Θα δώσω και την ψυχή μου για τον Αστέρα Τρίπολης – Ήρθα εδώ γιατί έχω πάθος με το ποδόσφαιρο
13:36 - 16/09/2024
Ο Κλοντ Μακελελέ παρουσιάστηκε από τον Αστέρα Τρίπολης, ανέφερε ότι δεν είναι “μάγος” και ότι θα δώσει και την ψυχή του για την ομάδα, τόνισε πως θέλει να περάσει όλη την εμπειρία του στους παίκτες και σχολίασε ότι ο προηγούμενος προπονητής (σ.σ. Μίλαν Ράσταβατς) είχε κάνει καλή δουλειά, σύμφωνα με όσα έχει δει σε αυτές ... Περισσότερα
To άρθρο Κλοντ Μακελελέ: Θα δώσω και την ψυχή μου για τον Αστέρα Τρίπολης – Ήρθα εδώ γιατί έχω πάθος με το ποδόσφαιρο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κλοντ Μακελελέ: Δεν ήρθα στον Αστέρα για τα λεφτά, έχω πάθος με το ποδόσφαιρο - Δείτε βίντεο
Ο νέος προπονητής του Αστέρα Τρίπολης κατά την παρουσίασή του στάθηκε στο τι θέλει από την ομάδα του και τι να περιμένουμε από τη δουλειά του στους Αρκάδες
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΜακελελέ: «Θα δώσω και την ψυχή μου για την ομάδα – Ήρθα γιατί έχω πάθος με το ποδόσφαιρο»
Ο Κλοντ Μακελελέ παρουσιάστηκε κι επίσημα ως προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, με τον Γάλλο τεχνικό να τονίζει ότι έχει με όρεξη για δουλειά προκειμένου η ομάδα να πετύχει τους στόχους της
Διαβάστε το στο in.grΜακελελέ: «Δεν ήρθα στον Αστέρα για τα λεφτά, έχω πάθος με το ποδόσφαιρο» (vid)
Ο Κλοντ Μακελελέ παρουσιάστηκε από τον Αστέρα Τρίπολης, με τον Γάλλο θρύλο να σκέκεται στο τι θέλει από την ομάδα του και τι να περιμένουμε από τη δουλειά του στους κιτρινομπλέ.
Διαβάστε το στο Gazzetta