Παντελής Τουτουντζής: «Την επόμενη ημέρα του γάμου μου με τον Νάσο μας καταριόταν όλο το Instagram»

11:54 - 16/09/2024

«Όλοι οι ειδικοί μας είπαν πως δεν θα επηρεαστούν τα παιδιά μας», είπε ο Παντελής Τουτουντζής. Καλεσμένος στην εκπομπή Super Katerina της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε σήμερα το πρωί (16.09.2024) ο Παντελής Τουτουντζής που μίλησε για τον γάμο του με τον Νάσο Τσιβγούλη που έγινε σε παραλία κοντά στα Μάταλα στην Κρήτη. Ο γνωστός make up ... Περισσότερα To άρθρο Παντελής Τουτουντζής: «Την επόμενη ημέρα του γάμου μου με τον Νάσο μας καταριόταν όλο το Instagram» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παντελής Τουτουντζής: Συγκινημένος από την αγάπη του κόσμου μετά τον γάμο του

Ο Παντελής Τουτουντζής και ο σύντροφός του Νάσος ένωσαν τις ζωές τους με πολιτικό γάμο σε μια ρομαντική και συμβολική τελετή που πραγματοποιήθηκε στην πανέμορφη παραλία Κομμό στα Μάταλα της Κρήτης. Η τελετή αυτή, που αποτέλεσε την κορύφωση μιας σχέσης 18 ετών, ήταν γεμάτη από αγάπη, χαρά και έντονα συναισθήματα, καθώς το ζευγάρι γιόρτασε την [...] Το άρθρο Παντελής Τουτουντζής: Συγκινημένος από την αγάπη του κόσμου μετά τον γάμο του εμφανίστηκε πρώτα στο NewSide.

Διαβάστε το στο Newside.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Όλγα Κεφαλογιάννη για την «κόκκινη γραμμή» σε μια σχέση: Αν χαθεί η εμπιστοσύνη, χάθηκαν όλα

Η «γκρίνια» για την ακρίβεια, τα καλάθια που δεν επαρκούν και η εμμονή για τον ΦΠΑ

Μαρία Μπεκατώρου: «Έχω βγάλει ανθρώπους από τη ζωή μου όταν ένιωσα ότι δεν ήταν αυτοί που νόμιζα»

Ραμόνα Βλαντή: «Τώρα μετά τα 40 πάω σε ψυχολόγο, κάνω χορό, πιλάτες»

Με Αστέρας Τρίπολης – Άρης οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

Χαμόγελα στο ΠΑΣΟΚ για τις δημοσκοπήσεις και την απήχηση του Νίκου Ανδρουλάκη