Ξεκαθαρίζει ο Τεμπονέρας: Δεν θα είμαι υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

10:37 - 16/09/2024

«Στην δική μας Αριστερά ο αγώνας για ιδέες και αξίες, δεν πάει «πακέτο» με θέσεις και αξιώματα», τονίζει ο Διονύσης Τεμπονέρας

Διαβάστε Περισσότερα στο Παραπολιτικά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Διονύσης Τεμπονέρας: Δεν θα είμαι υποψήφιος πρόεδρος στον ΣΥΡΙΖΑ

Είμαι και εγώ εργαζόμενος, άνθρωπος της δουλειάς και του μόχθου που πασχίζει για ένα καλύτερο κόσμο και έτσι σκοπεύω να παραμείνω, αναφέρει στην ανακοίνωσή του

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Διονύσης Τεμπονέρας: Δεν θα είμαι υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Διονύσης Τεμπονέρας, που πολλοί θα ήθελαν να δουν στη θέση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ξεκαθάρισε με ανακοίνωσή του πως δεν θα θέσει υποψηφιότητα για την ηγεσία του κόμματος. «Δεν θα είμαι υποψήφιος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, όπως δεν υπήρξα ποτέ υποψήφιος βουλευτής, δήμαρχος, ευρωβουλευτής, περιφερειάρχης κλπ» ξεκαθάρισε με την ανακοίνωσή του ο Διονύσης Τεμπονέρας.  «Στην ... Περισσότερα To άρθρο Διονύσης Τεμπονέρας: Δεν θα είμαι υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Δεν θα είναι υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, διαμηνύει ο Τεμπονέρας

«Δεν θα είμαι υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, όπως δεν υπήρξα ποτέ υποψήφιος βουλευτής, δήμαρχος, ευρωβουλευτής, περιφερειάρχης», επισήμανε ο Διονύσης Τεμπονέρας

Διαβάστε το στο in.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Παραπολιτικά

Διαβάστε στην Απογευματινή: Οι στόχοι και οι προτεραιότητες της κυβέρνησης - Μπλε φάκελοι - manual για το 2025

Η Μαρία Αντωνά έπεσε θύμα κλοπής: "Μου πήραν ένα αρκετά μεγάλο χρηματικό ποσό"

ΕΚΠΑ: Η παραπληροφόρηση "καμπανάκι" για την αντικειμενικότητα της ενημέρωσης για τα Πανεπιστήμια - Η πραγματικότητα για τα Rankings της Έκθεσης της ΕΘΑΑΕ

Γιώργος Αυτιάς στα Παραπολιτικά 90,1: Πετύχαμε να χρηματοδοτούνται τα ευρωπαϊκά και τα ελληνικά σύνορα με 4,7 δισ. για υλικοτεχνικές δαπάνες

Οι ευχές Πολάκη, το Κίνημα Δημοκρατίας του Κασσελάκη και το ΚΙΔΗΣΟ, ο Τάιλερ και τα έρμα τα νιάτα του ΠΑΣΟΚ

Μακελειό στο Μαγδεμβούργο: Οι "σκοτεινές" αναρτήσεις του Σαουδάραβα ψυχιάτρου και οι προειδοποιήσεις από τις αρχές της αραβικής χώρας