"Βόμβα" Νοτοπούλου: Έχω υποστεί bullying από τον Στέφανο Κασσελάκη

08:54 - 16/09/2024

«Η Όλγα Γεροβασίλη μπορεί να είναι μία αξιόλογη πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ», είπε η Κατερίνα Νοτοπούλου

Διαβάστε Περισσότερα στο Παραπολιτικά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Νοτοπούλου: Έχω δεχθεί bullying από τον Στέφανο Κασσελάκη

Ο Στέφανος Κασσελάκης πρέπει να παραπεμφθεί στην Επιτροπή Δεοντολογίας, διότι παραβιάζει διαρκώς το καταστατικό του κόμματος, επέμεινε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Κατερίνα Νοτοπούλου: Έχω υποστεί bullying από τον Στέφανο Κασσελάκη

Χείμαρρος ήταν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Νοτοπούλου, μιλώντας για τον Στέφανο Κασσελάκη και όσα γίνονται τις τελευταίες μέρες στον ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με όσα είπε η Κατερίνα Νοτοπούλου που βρέθηκε καλεσμένη στην τηλεόραση του Mega, η ίδια, όπως και πολλά ακόμα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, έχει υποστεί bullying από τον Στέφανο Κασσελάκη. Μιλώντας για το ενδεχόμενο ... Περισσότερα To άρθρο Κατερίνα Νοτοπούλου: Έχω υποστεί bullying από τον Στέφανο Κασσελάκη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Νοτοπούλου: Έχω υποστεί bullying από τον Κασσελάκη – Ζητά παραπομπή του για διαγραφή

Ο Στέφανος Κασσελάκης πρέπει να παραπεμφθεί στην Επιτροπή Δεοντολογίας, διότι παραβιάζει διαρκώς το καταστατικό του κόμματος», είπε η κ. Νοτοπούλου

Διαβάστε το στο in.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Παραπολιτικά

Ρεκόρ για Μαγκρίτ και Τσαρούχη: Πάνω από 192.000.000 δολάρια (!) για πίνακες των δύο ζωγράφων και έργα των Μονέ και Κατελάν

"Ανοίγει τα χαρτιά του" σήμερα ο Καραμανλής - Στραμμένα τα βλέμματα στο σχόλιό του για τη διαγραφή Σαμαρά από Μητσοτάκη

Πούτιν: Απειλεί ευθέως τη ∆ύση - Το διάγγελµα και η επαναφορά του κειµένου που είχε συζητηθεί στην Κωνσταντινούπολη το 2022

Το μήνυμα Μητσοτάκη, το τηλεφώνημα στον Άδωνι και οι εξηγήσεις για Δένδια, τα υπόγεια χτυπήματα στο ΠΑΣΟΚ, τα τρολ του Κασσελάκη και το "αγροτικό" του Ξηρουχάκη

Πώς θα πέσουν οι τιμές στα σούπερ μάρκετ

Ποια ακίνητα αγόρασε η Trastor από την Prodea