Βάλια Χατζηθεοδώρου: Καταγγέλλει on camera διαδικτυακή απάτη, «προφανώς δεν είμαι εγώ»

17:09 - 15/09/2024

Η Βάλια Χατζηθεωδόρου καταγγέλλει διαδικτυακή απάτη και ζητάει από τους ακολούθους της, στο Instagram να έχουν τα μάτια τους 14. Η Βάλια Χατζηθεοδώρου ανακάλυψε τυχαία όπως λέει την διαδικτυακή απάτη, με τους άγνωστους δράστες να ζητούν από ψεύτικο λογαριασμό με τα στοιχεία της, φωτογραφίες από ακολούθους της στο Instagram. Η παρουσιάστρια εμφανίζεται σε βίντεο που ... Περισσότερα To άρθρο Βάλια Χατζηθεοδώρου: Καταγγέλλει on camera διαδικτυακή απάτη, «προφανώς δεν είμαι εγώ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Περισσότεροι από 6.000 άνθρωποι στην πορεία για το Πολυτεχνείο στη Θεσσαλονίκη - Τουλάχιστον 10 προσαγωγές

Χρήσιμα tips για την βόλτα με τον σκύλο σας

Φινλανδία – Ελλάδα: Με Πέτρο Μάνταλο και Δημήτρη Κουρμπέλη η ενδεκάδα της «γαλανόλευκης»

«Αν δεν φέρεις τα λεφτά θα σου σκοτώσουμε την οικογένεια», έλεγαν οι απατεώνες - «μάντεις» του καφέ στον 72χρονο από τα Μέγαρα

O Άγιαξ επαναφέρει το κλασικό του έμβλημα από τη νέα σεζόν - Συγκίνηση στους οπαδούς των Ολλανδών

Βαρυχειμωνιά στην Ευρώπη με έντονες χιονοπτώσεις - Φθινοπωρινό κλίμα στην Ελλάδα με καταιγίδες και υψηλές θερμοκρασίες