Εκτροπή κυκλοφορίας σε Βασιλίσσης Σοφίας και Λεωφόρο Αμαλίας λόγω ύποπτου αντικειμένου – Ελέγχουν σάκο σε ποδήλατο

11:45 - 15/09/2024

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχουν τεθεί σε ισχύ το πρωί της Κυριακής (15.09.24) στο κέντρο της Αθήνας, καθώς γίνεται έλεγχος σε ύποπτο αντικείμενο. Οι Αρχές ελέγχουν ένα ποδήλατο με σάκο, προχωρώντας σε έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Γύρω στις 11.30 το πρωί καταγράφεται εκτροπή κυκλοφορίας στη συμβολή των Βασιλίσσης Σοφίας και Σέκκερη, καθώς και στη Λεωφόρο Αμαλίας και ... Περισσότερα To άρθρο Εκτροπή κυκλοφορίας σε Βασιλίσσης Σοφίας και Λεωφόρο Αμαλίας λόγω ύποπτου αντικειμένου – Ελέγχουν σάκο σε ποδήλατο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Διαμαντής Καραναστάσης για Ζωή Κωνσταντοπούλου: Με ενοχλούν τα δημοσιεύματα που μας χωρίζουν

«Θα εγγυηθώ στον Νετανιάχου ότι δεν θα εφαρμόσουμε το ένταλμα σύλληψής του» λέει ο Όρμπαν

Νίκος Βουρλιώτης: Έχω επιλέξει ότι δεν θέλω να έχω συμμετοχή σε αυτό που συμβαίνει με τις δηλώσεις

Δύο συλλήψεις στην Αθήνα για διακίνηση ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν πάνω από 3,4 κιλά κοκαΐνης

Βελτιωμένα μεγέθη προβλέπει για το 2024 η Quest

Χρήστος Μάστορας: «Ένας Αλβανός κρύβει την καταγωγή του, γιατί έχει δεχτεί ρατσισμό»