My Style Rocks: «Θα το μετανιώσετε, κύριε Κουδουνάρη» – «Έτσι όπως μου το λες, δεν νομίζω»

23:11 - 14/09/2024

Την ευκαιρία να ξεχωρίσουν με το στυλ και την προσωπικότητά τους διεκδίκησαν οι διαγωνιζόμενες στο δεύτερο επεισόδιο του My Style Rocks. Σε ένα ακόμη bootcamp, η κριτική επιτροπή του reality μόδας πέρασε από… κόσκινο τις παίκτριες που παρέλασαν από μπροστά της, διεκδικώντας μία θέση στο παιχνίδι. Πρώτη διαγωνιζόμενη ήταν η Σέβη Παπανίκου, που ήρθε κατευθείαν από τη Νέα Υόρκη για να φέρει μία αμερικάνικη essence στο ελληνικό My Style Rocks. «Έχω σπουδάσει κλασικό και μοντέρνο χορό, απλά κάποια στιγμή ήθελα να κάνω κάποια πιο σέξι shows στο Λας Βέγκας και στο Μανχάταν, σε καμπαρέ και μεγάλα clubs. Σήμερα ήρθα λίγο πιο… λιτή, θα έλεγα», ανέφερε στον πρόλογό της η νεαρή παίκτρια. «Εγώ έτσι όπ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

My Style Rocks: «Θα το μετανιώσετε, κύριε Κουδουνάρη» - «Έτσι όπως μου το λες, δεν νομίζω»

Καλύτερα να πας στο Survivor, είπε ο κριτής στη διαγωνιζόμενη

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Ληστεία με απειλή μαχαιριού σε κατάστημα στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης

Εκτόξευση σε 1.5 χρόνο – Έρχεται η Λίβερπουλ με 25 εκατομμύρια για Έλληνα άσο!

Φωτιά στις Σέρρες – Πνέουν ισχυροί άνεμοι

«Μπορεί να είναι και 8 τα παιδιά»: «Βόμβες» από Νικολούλη για την υπόθεση της Αμαλιάδας στο τρέιλερ του νέου «Φως στο Τούνελ»

Πόλεμος στην Ουκρανία: : Δεν χρησιμοποιήθηκε βαλλιστικός πύραυλος σύμφωνα με Δυτικούς αξιωματούχους

Η κυρά Ρηνιώ της Κινάρου θα έχει για συντροφιά ένα γαϊδουράκι – «Είδαμε τη χαρά της ηρωίδας του Αιγαίου»