Προκλητικός και πάλι ο Μίτσκοσκι: "Χρησιμοποιώ τον όρο "Μακεδονία" και θα συνεχίσω να το κάνω - Είναι ανθρώπινο δικαίωμά μου" - Τι είπε για τη συμφωνία των Πρεσπών

21:36 - 14/09/2024

"Εγώ ήμουν ένας από εκείνους τους πολιτικούς που πριν από πέντε χρόνια είπε ότι αυτή αποτελεί πραγματικότητα, αλλά ότι είναι κακή, επιζήμια, ναι, αυτό θα πω εκ νέου", ανέφερε

Διαβάστε Περισσότερα στο Παραπολιτικά
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Παραπολιτικά

Το Xmas tree της Δούκισσας, η ντροπαλή... μονομερώς Παπαβλασοπούλου και ο σέξι Γιαννέτος

Δημοσκόπηση GPO για τα Παραπολιτικά 90,1: Δικαιολογημένη η διαγραφή Σαμαρά για το 46,3% - Μοιρασμένοι οι ερωτηθέντες για το κόστος της απόφασης του πρωθυπουργού

Ο Αλέκος Συσσοβίτης σε ρόλο… Φούντα στην Τρούµπα - Στον Alpha από τον Ιανουάριο το “Πόρτο Λεόνε - στον δρόµο µε τα κόκκινα φανάρια”

Πώς ο Σαμαράς συσπείρωσε, χωρίς να το θέλει, τη Νέα Δημοκρατία - Σε ποιο κόµµα θα "κάτσουν" οι αποχωρήσεις του ΣΥΡΙΖΑ και γιατί ψάχνεται ο Δούκας

'Ο πιο καλός ο μαθητής': Παππούς 80 χρονών ξεκινά στο νυχτερινό σχολείο μετά από μια ολόκληρη ζωή στη βιοπάλη - 'Η παρουσία μου εδώ ανοίγει το μυαλό'

Στην αφετηρία το μετρό Θεσσαλονίκης - Όλα έτοιμα για τη μεγάλη εκκίνηση της 30ής Νοέμβριου