Σίντι Κρόφορντ: Η κόρη της αναβίωσε το λουκ που είχε η μητέρα της στην τελετή των Όσκαρ το 1993

14:54 - 14/09/2024

Η Κάια Γκέρμπερ έκανε ακριβώς την ίδια εμφάνιση με το σούπερ μόντελ στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου στο Τορόντο

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σίντι Κρόφορντ: Η κόρη της, Κάια Γκέρμπερ, αναβίωσε το διάσημο look που είχε στην τελετή των Όσκαρ το 1993

Η Σίντι Κρόφορντ έγραψε «κατά μάνα, κατά κόρη» σχολιάζοντας την εμφάνιση της κόρης της, Κάια Γκέρμπερ που μαγνήτισε τα βλέμματα. Η Κάια Γκέρμπερ, μοντέλο και κόρη του supermodel Σίντι Κρόφορντ, ακολουθεί τα βήματα της μητέρας της. Στα 23 της χρόνια κάνει καριέρα ως μοντέλο και ηθοποιός, με ορισμένες εμφανίσεις της, να προκαλούν συζητήσεις. Αυτή τη ... Περισσότερα To άρθρο Σίντι Κρόφορντ: Η κόρη της, Κάια Γκέρμπερ, αναβίωσε το διάσημο look που είχε στην τελετή των Όσκαρ το 1993 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Δύο πρώην πρωθυπουργοί του Ισραήλ αντιτίθενται στο σχέδιο Νετανιάχου για «ανθρωπιστική πόλη» στη Γάζα - «Είναι μέρος μιας εθνοκάθαρσης»

Τραμπ: Οι ΗΠΑ έχουν εξαπατηθεί για δεκαετίες σε εμπόριο και άμυνα

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Η στιγμή που μου είπαν ότι ήμουν έγκυος θα μου μείνει αξέχαστη, νόμιζα ότι μπέρδεψαν τα αποτελέσματα

Εντοπίστηκαν 36 αλλοδαποί μετανάστες στην περιοχή Λαψάρνα της Λέσβου

Γαλλία: Συνελήφθη και πάλι ο κρατούμενος που απέδρασε από τις φυλακές μέσα σε σάκο συγκρατουμένου του

Πριγκίπισσα Charlotte: Το έντονο ροζ μανικιούρ της σπάει τη βασιλική παράδοση