Σταμάτης Γονίδης: Ο Χριστός δεν είπε ποτέ ψέματα, κάθε βράδυ κάνω προσευχή με το κομποσκοίνι για ώρες

18:09 - 13/09/2024

«Άργησα να τον γνωρίσω, αλλά ήταν η κατάλληλη στιγμή» είπε για τον Χριστό και τη βαθιά του θρησκευτική πίστη

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σταμάτης Γονίδης: Κάνω προσευχή με το κομποσκοίνι για ώρες, κάθε βράδυ

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε σήμερα (13.09.2024) στην εκπομπή«Summer’s Cool», ο Σταμάτης Γονίδης. Ο Σταμάτης Γονίδης, αναφέρθηκε εκτεταμένα στην πίστη του στον Θεό, στη σχέση του με τη σύζυγό του και στο βιβλίο που έγραψε, «Ιπτάμενος Λαγός». «Η σύζυγός μου έχει γερό στομάχι. Είμαι ένας άνθρωπος που μέχρι να εξελιχθώ και να γίνω ... Περισσότερα To άρθρο Σταμάτης Γονίδης: Κάνω προσευχή με το κομποσκοίνι για ώρες, κάθε βράδυ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Σταμάτης Γονίδης: «Κάθε βράδυ κάνω προσευχή με το κομποσκοίνι για ώρες»

Ο τραγουδιστής μιλάει συχνά για την αφοσίωση του στα Θεία.

Διαβάστε το στο in.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Γιώργος Χρανιώτης για Μανούσο Μανουσάκη: Σε ευχαριστώ για τη χαρά και τη γνώση

O Κρις Μάρτιν από τους Coldplay και η αυθόρμητη στιγμή σε συναυλία του με non-binary ατομο

Premier League: Οι ομάδες γύρισαν την πλάτη στη Μάντσεστερ Σίτι και ψήφισαν τις αλλαγές για τις χορηγίες

Ουκρανία: Θα ζητήσουμε από τις ΗΠΑ προηγμένα αντιπυραυλικά συστήματα, λέει το Κίεβο, μετά το ρωσικό χτύπημα με τον «Oreshnik»

Κύπρος: Μαθητής δημοτικού επιτέθηκε με γροθιές και κλοτσιές σε τέσσερις δασκάλους

ΣΥΡΙΖΑ - Ακρίτα: Την Κυριακή ψηφίζω - Η επιλογή μου είναι ο Σωκράτης Φάμελλος