Σπίτι Μου 2: Ξεκινάει από τον Ιανουάριο του 2025, 20.000 δικαιούχοι, κάτω του 2% το επιτόκιο – Όλα τα κριτήρια

14:37 - 13/09/2024

Τα μανίκια σηκώνει η κυβέρνηση στη μάχη κατά του στεγαστικού προβλήματος, με τα νέα μέτρα που εξειδίκευσαν η Υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Σοφία Ζαχαράκη και ο Αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Νίκος Παπαθανάσης, την σήμερα (13.09.2024), με το Σπίτι Μου 2 να ξεχωρίζει διευρύνοντας τα κριτήρια για τους δικαιούχους. Το Σπίτι Μου 2, είναι ένα πρόγραμμα ... Περισσότερα To άρθρο Σπίτι Μου 2: Ξεκινάει από τον Ιανουάριο του 2025, 20.000 δικαιούχοι, κάτω του 2% το επιτόκιο – Όλα τα κριτήρια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Τέσσερις συλλήψεις σε Κυψέλη και Παλλήνη από αστυνομικούς της ΔΙΑΣ για κάνναβη «σοκολάτα» και ληστεία

Στη φυλακή τρεις για το κύκλωμα των «δημοσίων υπαλλήλων» που διακινούσε ναρκωτικά στην Πάτρα

Στα Σπάτα ο Μάριος Ηλιόπουλος τα «έψαλλε» σε όλους για την ήττα της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό

Η βαθμολογία της Super League μετά το τέλος της 12ης αγωνιστικής

Νίκη Αμαρουσίου: «Ζητάμε συγγνώμη από τα μέλη της Αγίας Παρασκευής»

«Ντου» της αστυνομίας στο σπίτι του μεθυσμένου άνδρα στην Ηλιούπολη - Είχε φύγει, βρέθηκε μόνο η καραμπίνα που απειλούσε τη γυναίκα του.