Γεωργιάδης: Δεσμεύομαι ότι το αιμοδυναμικό Αιτωλοακαρνανίας θα γίνει – Σταρακά (ΠΑΣΟΚ): Πετάω τη δευτερολογία μου, ένα μεγάλο ευχαριστώ

14:36 - 13/09/2024

«Ήταν η πιο λιτή και περιεκτική απάντηση που έχω πάρει», είπε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ 

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γεωργιάδης: Δεσμεύομαι ότι το αιμοδυναμικό Αιτωλοακαρνανίας θα γίνει – Σταρακά: Ένα μεγάλο ευχαριστώ

Δεσμεύτηκε από το βήμα της Βουλής, ότι δημιουργηθεί Αιμοδυναμικό Εργαστήριο στο Νοσοκομείο Αγρινίου διατύπωσε, ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης. Ο Άδεωνις Γεωργιάδης, προχώρησε στην παραπάνω δέσμευση, σε σχετική ερώτηση της βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Χριστίνας Σταρακά. Ο υπουργός Υγείας, ανέφερε ότι πρόκειται για διαχρονικό αίτημα του νομού Αιτωλοακαρνανίας και πως για αυτόν τον σκοπό ... Περισσότερα To άρθρο Γεωργιάδης: Δεσμεύομαι ότι το αιμοδυναμικό Αιτωλοακαρνανίας θα γίνει – Σταρακά: Ένα μεγάλο ευχαριστώ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Γεωργιάδης: Θα γίνει το αιμοδυναμικό νοσοκομείο στην Αιτωλοακαρνανία – Σταρακά: Πετάω τη δευτερολογία μου

Η δέσμευση του υπουργού Υγείας και η αντίδραση της βουλευτή του ΠαΣοΚ.

Διαβάστε το στο tovima
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Λένα Παπαλήγουρα: «Ο πατέρας μου ήταν ο πρώτος που έφερε το θέμα του trafficking και της ενδοοικογενειακής βίας στη Βουλή»

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Αίτημα για άρση της ασυλίας της στη Βουλή - Πήγε να πάρει το μικρόφωνο από έδρα δικαστηρίου

Αρναούτογλου για Παπαγεωργίου: Πάλι καλά που τα είπε σε εμένα, αν ήταν κάποιος πιο σκληρός μπορεί να της έβγαζε πολύ περισσότερα

Χρήστος Λούλης για Λευτέρη Βογιατζή: Ήταν κακοποιητικός, θυμάμαι τη σύζυγό μου να κλαίει πριν τις πρόβες μαζί του

Alert: «Ναι επί της αρχής» από τον Νετανιάχου για εκεχειρία με το Λίβανο, λέει το CNN

Πόλεμος στην Ουκρανία: Η Ουκρανία εκτόξευσε οκτώ βαλλιστικούς πυραύλους, ισχυρίζεται η Ρωσία