Γκουαρντιόλα: «Δεν έχω Whatsapp, email, Tik Tok ή Twitter, δεν μου αρέσουν»

00:01 - 13/09/2024

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα αποκάλυψε ότι δεν έχει κανέναν λογαριασμό στα social media, καθώς δεν του αρέσουν. Μπαίνοντας στην τελευταία σεζόν του «τρέχοντος» συμβολαίου του με τη Μάντσεστερ Σίτι (ακόμη δεν έχουν προχωρήσει οι συζητήσεις για επέκταση της συνεργασίας τους), ο Πεπ Γκουαρντιόλα παραχώρησε μία πολύ «διαφορετική» συνέντευξη στο Sky Sports, όπου αποκάλυψε πολύ πιο προσωπικά ... Περισσότερα To άρθρο Γκουαρντιόλα: «Δεν έχω Whatsapp, email, Tik Tok ή Twitter, δεν μου αρέσουν» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γκουαρντιόλα: «Δεν έχω social media γιατί δεν μου αρέσουν»

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα σε συνέντευξή του μίλησε για τα social media τα οποία όπως δήλωσε δεν του αρέσουν για αυτό και δεν έχει λογαριασμό σε κάποια πλατφόρμα.

Διαβάστε το στο in.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η ελληνική δικαιοσύνη θα πρέπει να συγχρονίσει το βηματισμό της»

Έργο τέχνης του Γιάννη Τσαρούχη πουλήθηκε σε δημοπρασία στην τιμή – ρεκόρ των 572 χιλιάδες ευρώ

Γερμανία και ΗΠΑ στέλνουν νέο πακέτο όπλων στην Ουκρανία ενώ τα δυο τελευταία F-16 παρέδωσε η Ολλανδία

ΕΤΕ: Τρέχει πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου με εφάπαξ 150.000 ευρώ

Παναθηναϊκός: Επέστρεψε ο Γεντβάι, αποφόρτιση για Μπακασέτας και Μαξίμοβιτς

Θανατηφόρο τροχαίο στη λεωφόρο Αθηνών: Μηχανή συγκρούστηκε με ασθενοφόρο που πέρασε με κόκκινο