myAADE – Ο Λογαριασμός μου: Σε αναστολή λειτουργίας από τις 15:30 σήμερα έως και τις 7 αύριο το πρωί

12:55 - 12/09/2024

Από σήμερα (12.9.2024), στις 15:30 έως τις αύριο στις 7 το πρωί δεν θα λειτουργεί η εφαρμογή της ΑΑΔΕ «myAADE – Ο Λογαριασμός μου», σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αρχής. Υπενθυμίζεται πως η εφαρμογή myAADE είναι η νέα ψηφιακή πύλη της ΑΑΔΕ, για όλες τις υπηρεσίες που παρέχονται προς τους πολίτες και τις επιχειρήσεις. Μέσα ... Περισσότερα To άρθρο myAADE – Ο Λογαριασμός μου: Σε αναστολή λειτουργίας από τις 15:30 σήμερα έως και τις 7 αύριο το πρωί δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Στόλισε το αυτοκίνητό του με 2.500 χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια - Η φωτογραφία που έγινε viral

Νιούκαστλ – Γουέστ Χαμ 0-2: Ήττα και «προσγείωση» για τις «καρακάξες» στην Premier League

Φονικές πλημμύρες και κατολισθήσεις στη Σουμάτρα της Ινδονησίας - 16 νεκροί και 6 αγνοούμενοι ο πρώτος απολογισμός

Ανεβαίνει η θερμοκρασία και από Παρασκευή ξανά 20άρια

Η Γερμανία δεν αποκλείει τη συντριβή του αεροσκάφους της DHL στη Λιθουανία να προκάλεσε η Ρωσία

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα αποκτήσει τέταρτο παιδί, έγκυος ξανά η Μαράια Ριντλσπρίγκερ