Άνθιμος Ανανιάδης: «Ο Κώστας Βουτσάς είχε πολλά οικονομικά προβλήματα που δεν τα ήξερε ο κόσμος»
09:36 - 12/09/2024
Άνθιμος Ανανιάδης και Κώστας Βουτσάς διατηρούσαν άψογη σχέση τα τελευταία χρόνια της ζωής του αείμνηστου ηθοποιού. Ο Κώστας Βουτσάς μέσα από τα μάτια του θετού γιου του. Ο Άνθιμος Ανανιάδης μιλάει για τον πατριό του και τα άγνωστα, όπως λέει, οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια της ζωής του. Όπως υποστηρίζει σε συνέντευξη που ... Περισσότερα
To άρθρο Άνθιμος Ανανιάδης: «Ο Κώστας Βουτσάς είχε πολλά οικονομικά προβλήματα που δεν τα ήξερε ο κόσμος» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ανανιάδης για Βουτσά: Είχε οικονομικά προβλήματα, ήταν σε άσχημη κατάσταση και δεν το ξέρει ο κόσμος
Τον έβλεπα ότι πονούσε πολύ, πρόσθεσε
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΆνθιμος Ανανιάδης για Κώστα Βουτσά: "Είχε οικονομικά προβλήματα που δεν τα ξέρει ο κόσμος, ήταν σε άσχημη κατάσταση"
Εγώ όμως τον έβλεπα ότι πονούσε πολύ, επειδή δεν ήταν χαρούμενη η μητέρα μου. Θυμάμαι, του είχα πει, "μην ξανασκεφτείς τα οικονομικά. Θα δουλέψω εγώ", εξομολογήθηκε ο Άνθιμος Ανανιάδης
Διαβάστε το στο Παραπολιτικά