Γιώργος Βογιατζής: “Ο δικαστής έδωσε σε εμένα την κόρη μου, η γυναίκα μου ήταν παλαβή”

19:28 - 11/09/2024

Όσα εξομολογήθηκε ο Γιώργος Βογιατζής στον καναπέ του Στούντιο 4

Διαβάστε Περισσότερα στο Παραπολιτικά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Βογιατζής: «Όταν χώρισα με την πρώτη μου γυναίκα, ο δικαστής μου έδωσε εμένα το παιδί, γιατί ήταν λίγο παλαβή»

Για τη σχέση του με τα παιδιά του και για το πώς του δόθηκε η επιμέλειά τους μίλησε ο Γιώργος Βογιατζής. Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μίλησε για τα παιδιά του και τη σχέση που έχει χτίσει μαζί τους μέσα στα χρόνια. Αναλυτικά όσα είπε: «Εγώ τη μεγάλωσα, γιατί όταν χώρισα με την πρώτη μου γυναίκα, επειδή ήταν λίγο παλαβή, ο δικαστής μού έδωσε την κόρη σε εμένα. Στα 11. Δεν δίνουν ποτέ στον πατέρα. Ο γιος μου, ο Γουίλιαμ, μετακόμισε στην Ελλάδα. Μεγάλωσε στο Βέλγιο. Τον έβλεπα Πάσχα, Χριστούγεννα και καλοκαίρι μόνο, γιατί πήγαινε εκεί σχολείο. Ένα διάστημα τους έπεισα να έρθουν στη Ρώμη, νοίκιασαν κοντά μου ένα σπίτι εκεί και τον έβλεπα πιο συχνά. Δε

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Παραπολιτικά

Η Ζωή "πρεσάρει" την Κεντροαριστερά

Σύγχρονα όπλα θωρακίζουν την Ελλάδα

Κυριάκος Πιερρακάκης: Οι προτεραιότητες του νέου "τσάρου" της Οικονομίας - Οι προκλήσεις και τα στοιχήματα

Δεν πωλείται το Μπούρτζι

Καιρός: Αποπνικτική η ατμόσφαιρα και σήμερα λόγω της αφρικανική σκόνης - Πού αναμένονται λασποβροχές

Ολονύχτιο μπαράζ αεροπορικών επιδρομών από τις ΗΠΑ κατά στρατιωτικών εγκαταστάσεων των Χούθι - Τουλάχιστον 31 νεκροί