Γιώργος Βογιατζής για την άσχημη συνεργασία του με τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ: Μου είπε να κόψουμε την αλογοουρά μου

18:28 - 11/09/2024

«Ξεκινήσαμε την ταινία και μου είπε ότι ο charming στην ταινία είναι αυτός. Εγώ έτσι είχα κάνει τις πρόβες. Τσαντίστηκε», είπε ο Γιώργος Βογιατζής. Διάφορες πτυχές της καριέρας του «φώτισε» ο Γιώργος Βογιατζής, ο οποίος φιλοξενήθηκε σήμερα το απόγευμα (11.09.2024) στο Στούντιο 4. Ο επιτυχημένος ηθοποιός με τις διεθνείς συνεργασίες μίλησε μεταξύ άλλων για τη ... Περισσότερα To άρθρο Γιώργος Βογιατζής για την άσχημη συνεργασία του με τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ: Μου είπε να κόψουμε την αλογοουρά μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Η Κέιτ Μίντλετον στη φυλακή για καλό σκοπό: Στο πλευρό γυναικών που έγιναν μητέρες πίσω από τα κάγκελα

Απατεώνας ταξιτζής παρασύρει ηλικιωμένη ενώ της έχει αρπάξει την τραπεζική κάρτα – Βίντεο ντοκουμέντο

Ο Ζελένσκι δηλώνει έτοιμος για ανταλλαγή εδαφών, εάν ο Τραμπ φέρει τον Πούτιν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων

Καιρός αύριο: Τοπικές βροχές, καταιγίδες και χιόνια – Αναλυτική πρόγνωση

Η Europol προχώρησε στην σύλληψη τεσσάρων Ρώσων χάκερς που ανέπτυξαν λυτρισμικό για κυβερνοεπιθέσεις

Σχολικά λεωφορεία: 59 παραβάσεις οδηγών στην Αττική μέσα σε 24 ώρες