Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου λόγω της κακοκαιρίας «Atena»

19:45 - 10/09/2024

Δεν θα ανοίξουν την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου τα σχολεία στις περιοχές όπου αναμένεται να «χτυπήσει» η κακοκαιρία «Atena». Κατά συνέπεια δεν θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος αγιασμός. Λόγω της κακοκαιρίας «Atena» αποφασίστηκε να μην λειτουργήσουν την Τετάρτη (11.09.2024) τα σχολεία στις παρακάτω περιοχές: * Ανατολική Μακεδονία – Θράκη * Σαμοθράκη * Θάσο * Λήμνο και * ... Περισσότερα To άρθρο Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου λόγω της κακοκαιρίας «Atena» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Αλεξάνδρα Ούστα: «Με τον Πάνο Μιχαλόπουλο δεν έχουμε κρατήσει επαφή, όταν συνεργαστήκαμε ήμουν αρκετά μικρή»

Κίνηση στους δρόμους: Ουρές χιλιομέτρων σε Κηφισό, Κηφισίας και Λεωφόρο Αθηνών – Δυσκολίες και στην Αττική Οδό

Βίκυ Σταυροπούλου για Δανάη Μπάρκα: «Είναι καλά, πέρασε μια περιπέτεια, στενοχωρήθηκε που κόπηκε η εκπομπή της»

Άγιος Παντελεήμονας: Συνελήφθη 20χρονος Αιγύπτιος για τη δολοφονία του 25χρονου ομοεθνή του

Αντώνης Λουδάρος: «Όταν πέθανε η μητέρα μου, ο πατέρας μου μου είπε “εγώ δεν μπορώ να σε κρατήσω”»

Ο Καναδάς αντιμέτωπος με 200 φωτιές – «τέρατα»: Ανεξέλεγκτες οι 100 από αυτές, εγκαταλείπουν τα σπίτια τους οι κάτοικοι